Sivas'taki Otobüs Kazası: Denetimden 1 Saat Sonra Devrildi

Sivas'ta devrilen yolcu otobüsü, kazadan önce denetlendiği ve yolcuların emniyet kemerlerinin takılı olduğu belirlendi.

Sivas'taki Otobüs Kazası: Denetimden 1 Saat Sonra Devrildi

Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen talihsiz otobüs kazasında 24 kişi yaralandı. Kazadan bir saat önce, Sivas Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ve Denetleme Şubesi tarafından yolcu otobüsü denetimden geçirildi.

Denetim Süreci

Kazaya karışan otobüs, Sivas-Erzincan kara yolunun Çukuryurt mevkiinde bulunan uygulama noktasında durduruldu. Ekipler, hem aracın belgelerini hem de sürücünün kimlik bilgilerini kontrol etti. Bu esnada, yolcuların emniyet kemerlerini takmaları sağlandı.

Emniyet Kemerinin Önemi

Kazanın yaşandığı anlarda, yolcuların emniyet kemerlerinin takılı olması sayesinde büyük bir facianın önüne geçildi. Yaralıların, bu sayede yalnızca hafif sıyrıklarla kazayı atlattığı ifade edildi.

Otobüs Bilgileri

Yönetmenliğini Cafer Kılıç'ın yaptığı 02 KD 571 plakalı yolcu otobüsü, 3 Eylül'de devrilerek 24 kişiyi yaraladı. Olayın ardından Sivas'ta güvenlik önlemleri ve denetim süreçlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiği vurgulandı.

TCG Yıldırım Firkateyni Yunanistan'da Liman Ziyareti Gerçekleştirdi Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, İtalyan Şef Zanna İle Buluştu Yeniden Refah Partisi'nde Kasım Gülpınar Tartışması Heval'in ölümünde ihmal var mı?