Şırnak'ta teröristlerin mühimmat dolu mağarası imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak kırsalında düzenlenen 'Gürz-12 Operasyonu'nda PKK’lı teröristlerin mühimmat depoladığı mağaranın imha edildiğini açıkladı.

  • Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, bölücü terör örgütüne yönelik Şırnak kırsalında yer alan Cudi Dağı bölgesinde 'Gürz-12 Operasyonu' düzenlendiğini belirtti.
  • Buna göre; teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı bir mağaranın tespit edilmesi sonucu 753 el bombası, 11 piyade tüfeği, 5 keskin nişancı tüfeği, 3 roketatar, 2 makineli tüfek, 1 havan, 2 kilogram patlayıcı madde ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.
  • Terör örgütünün lojistik amaçlı kullanmak ve eylem yapmak için hazırladığı mağara, imha edildi.
  • Operasyonları gerçekleştiren jandarmayı tebrik eden Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden şehir içinde de kırsalda da operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" dedi.

Şırnak'ta teröristlerin mühimmat dolu mağarası imha edildi - Resim : 1

Kaynak: DHA

Netflix'ten tepki çeken dizi! Bakan Işıkhan'dan CHP'ye sert eleştiriler Erdoğan Suudi Veliaht Prens ile görüştü "Bizim için yerli veya yabancı yatırımcı yok"