Şirin Payzın, Barış Terkoğlu ve Seyhan Avşar'dan Kadıköy'den aday olan Fatih Maçoğlu'na sert tepki

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu'nun CHP'nin kalesi olan İstanbul'un Kadıköy ilçesinden yerel seçimler için belediye başkan adayı olması, Halk TV'de gazetecilerin hedefi haline gelmesine neden oldu. Şirin Payzın, Barış Terkoğlu ve Seyhan Avşar, Maçoğlu'na ateş püskürdü.

  • Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu, 31 Mart'taki Yerel Seçimler için İstanbul'un Kadıköy ilçesinin belediye başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.
  • Halk TV canlı yayınında gazeteciler Şirin Payzın, Barış Terkoğlu ve Seyhan Avşar, Kadıköy'den aday olacağını duyuran Fatih Maçoğlu'na ateş püskürdü.

Şirin Payzın, Barış Terkoğlu ve Seyhan Avşar'dan Kadıköy'den aday olan Fatih Maçoğlu'na sert tepki - Resim : 1

PAYZIN VE TERKOĞLU'NDAN SERT SÖZLER

  • Payzın, "Biz ve bir çok insan şu soruyu sordu; Kadıköy ile Maçoğlu'nun ne alakası var?" sorusunu yöneltti.
  • "Taş yerinde ağırdır neden orada kalmıyorsunuz?" ifadeleriyle Kadıköy'den adaylığını açıklayan Maçoğlu'nu hedef gösteren Payzın, "AK Parti ile değil de neden CHP ile yarışıyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.

Şirin Payzın, Barış Terkoğlu ve Seyhan Avşar'dan Kadıköy'den aday olan Fatih Maçoğlu'na sert tepki - Resim : 2

  • Gazeteci Terkoğlu ise "'Tunceli'de borçlar arttı, Tunceli'de büyük projeler yapılmadı, zaten Tunceli'de katılırsa kazanamaz' diye eleştiriler var" sözleriyle Maçoğlu'nun sinir uçlarına dokunmak istedi.

Şirin Payzın, Barış Terkoğlu ve Seyhan Avşar'dan Kadıköy'den aday olan Fatih Maçoğlu'na sert tepki - Resim : 3

Fatih Camii İmamına bıçaklı saldırının görüntüleri ortaya çıktı 75 şüpheli yakalandı Çok sayıda sefer iptal edildi İYİ Partililere 'istifa' resti