Sinop'ta Mantar Toplarken Kaybolan Kadın Ormanda Bulundu

Sinop'ta kaybolan 69 yaşındaki işitme engelli kadın, ormanda yapılan aramalar sonucunda sağ salim bulundu.

Sinop'ta Mantar Toplarken Kaybolan Kadın Ormanda Bulundu

Sinop'un Ayancık ilçesinde mantar toplarken kaybolan işitme engelli bir kadın, yapılan çalışmalar sonucu sağ olarak bulundu.

Olayın Gelişimi

Uzunçam köyünde yaşayan 69 yaşındaki Fikriye Özdemir, mantar toplamak için evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesinin kaybolduğunu fark etmesi üzerine, AFAD, sağlık ve jandarma ekiplerine kayıp ihbarında bulunuldu.

Arama Çalışmaları Başlatıldı

Hızla harekete geçen ekipler, Özdemir’in bulunması için bölgedeki ormanlık alanlarda arama çalışmalarına başladı. 24 saat sonra, jandarma ekipleri kadıncağızın köye yaklaşık 5 kilometre mesafedeki bir bölgede bulunduğunu açıkladı.

Sinop Valisi’nden Açıklama

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Fikriye Özdemir’in sağlıklı bir şekilde bulunduğunu duyurdu. Vali Özarslan, "Aramalara katılan tüm mesai arkadaşlarımıza ve köylülerimize teşekkür ederim. Sonbahar mevsimi ile birlikte ormanlık alanlara yapılan ziyaretlerin arttığını gözlemliyoruz. Sinop İl Jandarma Komutanlığımızın, bu tür yerlerde meydana gelebilecek olumsuzluklarla ilgili yaptığı uyarılara dikkat edilmesi büyük önem taşıyor," dedi.

Bakan Uraloğlu Havalimanı Metro hattı'nda çalışmaları inceledi İsrail Nebil Kavuk'un öldürüldüğünü iddia etti Vatandaştan gelen şikayet Bakan Kurum'u kızdırdı! Bakan Fidan'dan Hasan Nasrallah açıklaması