Sinan Ateş'in vurulma anları ortaya çıktı

Ankara'da 30 Aralık 2022'de motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülme anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Sinan Ateş'in vurularak yere düşmesinden sonra, arkadaşı Ahmet Keçik'in, Ateş'in belindeki silahı alarak saldırganlara karşılık verdiği görüldü.

  • Ankara'da 30 Aralık 2022 tarihinde Cuma Namazı çıkışında kurulan bir pusu sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'e saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı.
  • Sözcü'nün ulaştığı görüntülerde olay sırasında Sinan Ateş'in yanında arkadaşları olan Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik'in yer aldığı görüldü.

Sinan Ateş'in vurulma anları ortaya çıktı - Resim : 1

AHMET KEÇİK KARŞI ATEŞ AÇIYOR

  • Sinan Ateş'in, Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik ile yürüdüğü sırada motosikletli saldırganların geldiği ve Ateş'e saldırı düzenlediği görülüyor.
  • O sırada Sinan Ateş'in yanında bulunan Selman Bozkurt ise omuzundan yaralanarak Ateş'in yanına düşüyor.
  • Ahmet Keçik ise Ateş'in belindeki silahı alarak kaçan saldırganların arkasından ateş ediyor.

Sinan Ateş'in vurulma anları ortaya çıktı - Resim : 2

İLK DURUŞMA 1 TEMMUZ'DA

  • Suikastın tetikçisi olduğu belirtilen Eray Özyağcı ile Doğukan Çep, Tolgahan Demirbaş, Emre Yüksel ve avukat Serdar Öktem ile 3 polisin de aralarında bulunduğu tutuklu 22 kişi hakkında iddianame hazırlamıştı.
  • Sinan Ateş'in öldürüldüğü, Selman Bozkurt'un ise hayati tehlike geçirecek şekilde yaralandığı olaya ilişkin soruşturma kapsamındaki iddianame 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilmişti.
  • 'Tasarlayarak öldürme', 'Öldürmeye teşebbüs', 'Suça azmettirme’ ve 'Suça yardım etme’ suçlarından yargılanacak sanıklar 1 Temmuz saat 09.00'da hakim karşısına çıkacak.

Sinan Ateş'in vurulma anları ortaya çıktı - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

Yoshinori Moriwaki'den deprem uyarısı Açığa alınan polislerin evlerinde arama Van'da üs bölgesine yıldırım düştü Irak'ın kuzeyinde 2 terörist teslim oldu