SGK, emeklilere özel yeni bir internet sitesi açtı

SGK, milyonlarca emekli için yeni bir internet sitesi açtı. Emekliler, site üzerinden dijital kimlik kartı oluşturup, QR kod sayesinde kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecekler.

  • Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması için "emekliler.gov.tr" internet sitesini erişime açtı.
  • Bu site üzerinden emekliler, dijital kimlik kartı oluşturabilecek ve kart üzerindeki QR kod sayesinde çeşitli indirimlerden yararlanabilecekler.
  • SGK'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın 'Emekli Dijital Kimlik Kartı' hazır. Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsata 'https://emekliler.gov.tr' adresi üzerinden erişebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca, "emekliler.gov.tr" sitesi üzerinden dijital kimlik kartının nasıl oluşturulacağını anlatan bir video da paylaşıldı.
  • Dijital kimlik kartı, emekliler tarafından oluşturulduktan sonra PDF formatında çıktısı alınabilecek.
Bayrak provokatörlerinden biri daha yakalandı PKK köyleri patlayıcılarla tuzakladı Maç öncesi Türklere polisli müdahale! Yollarda akıllı ulaşım dönemi!