Sevim Topal: Arabalara Olan Tutkusu ile Sanayi Dünyasına Adım Attı

Bolu'da yaşayan Sevim Topal, baba mesleğini devralarak oto sanayideki başarısını kanıtlıyor.

Sevim Topal: Arabalara Olan Tutkusu ile Sanayi Dünyasına Adım Attı

Bolu'da yaşayan Sevim Topal, otomobillere olan merakı sayesinde oto sanayide çalışmaya başladı. Çocukluğundan itibaren babasının Küçük Sanayi Sitesi'ndeki dükkanında geçirdiği zamanlar, bu tutkuya sebep oldu.

Başlangıçta Karşı Çıkıldı

Usta bir otomobil tamircisi olmak isteyen Topal, bu isteğini babasına iletmek istediğinde olumsuz yanıt aldı. Ancak, ısrarcı tavrı sayesinde 18 yıl önce babasının dükkanında çalışmaya başladı.

Esnafın Saygısını Kazandı

Pek çok oto tamircisine yardımcı olan Topal, aynı zamanda müşterilere yedek parçaların tedariğini sağlıyor. Topal, "Parça alıp veriyorum ve müşterilere yardımcı oluyorum. Sanayide 4 dükkanımız var ve 180 binden fazla parça mevcut. Hepsini de biliyorum," diye belirtti.

İşini Seve Seve Yapıyor

Üzerinde baskı hissetmediğini, işine alıştığını belirten Topal, esnafla olan ilişkisini abla-kardeş gibi görerek tanımlıyor. Topal, "Sanayi esnafı başlangıçta tuhaf karşıladı, ama kısa sürede herkes bana alıştı. Müşterilere orijinal ve yan sanayi seçenekleri sunabiliyorum," dedi.

Sevim Topal'ın azmi ve tutkusuyla, oto sanayideki yerini pekiştirdiği görülüyor. İşini severek yapması, onu bu sektörde daha da başarılı kılıyor.

Bolu'da babasının karşı çıkmasına rağmen arabalara olan merakı dolayısıyla oto sanayide çalışmaya...

Bolu'da babasının karşı çıkmasına rağmen arabalara olan merakı dolayısıyla oto sanayide çalışmaya başlayan Sevim Topal, işini severek yapıyor.

Manisa FK'de Yeni Bir Başlangıç Ayşe Begüm Onbaşı Manisa'ya Dönüyor 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin Tanıtımı Yapıldı Kütahya'da Anma Töreni