Seth J. Frantzman'den Türkiye'nin terör operasyonlarına skandal algı! "Siviller vuruluyor" algısı

Türkiye'nin terörle mücadelesini çarpıtan bir haber yapan The Jerusalem Post gazetecisi Seth J. Frantzman, sivillerin hedef alındığını iddia etti. Söz konusu haberde vurulan petrol kaynaklarının sivil hayata zarar vermek için olduğunu belirten Frantzman, "Kürtlerin, Ermenilerin olduğu her yer tek tek hedef alınacak" şeklinde skandal paylaşımlar yaptı.

Seth J. Frantzman'den Türkiye'nin terör operasyonlarına skandal algı! "Siviller vuruluyor" algısı

Türkiye terörle amansız mücadelesine devam ederken, Ankara'daki İçişleri Bakanlığı binasının önünde PKK tarafından bombalı saldırı gerçekleştirildi. Hain saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri belirlenen hedefleri bombaladı.

Seth J. Frantzman'den Türkiye'nin terör operasyonlarına skandal algı! "Siviller vuruluyor" algısı - Resim : 1

İsrail gazetesi The Jerusalem Post'un Orta Doğu analisti Seth J. Frantzman, Türkiye'nin terör hedeflerini bombalaması hakkında skandal ifadeler kullandı.

Seth J. Frantzman'den Türkiye'nin terör operasyonlarına skandal algı! "Siviller vuruluyor" algısı - Resim : 2

"TERÖRLE MÜCADELESİNİN ÖTESİNDE"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "bir gece ansızın gelebiliriz" sözlerinden sonra, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da "üçüncü taraflar uzak dursun" diyerek peş peşe uyarı yapıldı.

Seth J. Frantzman'den Türkiye'nin terör operasyonlarına skandal algı! "Siviller vuruluyor" algısı - Resim : 3

2 gündür Suriye'nin kuzeyinde devam eden operasyonlar sonrasında The Jerusalem Post'ta Türkiye'nin sivilleri de hedef aldığına yönelik skandal bir haber yayımlandı.

Gazetenin Orta Doğu uzmanı olan Seth J. Frantzman, Türkiye düşmanlığı yapmak sosyal medya hesabından çok sayıda paylaşım yaptı.

Seth J. Frantzman'den Türkiye'nin terör operasyonlarına skandal algı! "Siviller vuruluyor" algısı - Resim : 4

Seth J. Frantzman haberinde "Türkiye'nin hava saldırıları 'terörle mücadele' kampanyasının ötesine geçiyor" ifadelerine yer verdi.

Seth J. Frantzman'den Türkiye'nin terör operasyonlarına skandal algı! "Siviller vuruluyor" algısı - Resim : 5

"BENZİN İSTASYONLARI TERÖR İLE SIFIR BAĞLANTI"

Türkiye'nin hedef bölgelerinden bazıları da terör örgütü PKK'nın elinde bulundurduğu petrol noktalarıydı.

Seth J. Frantzman'den Türkiye'nin terör operasyonlarına skandal algı! "Siviller vuruluyor" algısı - Resim : 6

Seth J. Frantzman, PKK'nın finans kaynağını hedef alan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonu için "Benzin istasyonları… Sivil hayata zarar vermek için. “Terörizmle” sıfır bağlantı." şeklinde skandal bir paylaşım yaptı.

Seth J. Frantzman'den Türkiye'nin terör operasyonlarına skandal algı! "Siviller vuruluyor" algısı - Resim : 7

"ERMENİLER VE KÜRTLER HEDEF"

Bunlarla da kalmayan Frantzman, Karabağ örneğini verdi. Ancak skandal paylaşımlar yapan gazeteci, Karabağ'ın 30 yıllık bir Ermenistan esareti altında olduğunu kasıtlı olarak yazmadı.

Seth J. Frantzman Twitter hesabından "Dağlık Karabağ'da olduğu gibi, tüm uluslararası toplumun yoksul sivillerin yaşadığı bir bölgeyi yok etmek için nasıl bir araya geleceğini bir kez daha görüyoruz. Bu amaçtır, tesadüfen değil. Kürtlerin, Ermenilerin olduğu her yer tek tek hedef alınacak." paylaşımında bulundu.

Kaynak: haberet.com

HDP İzmir İl eş başkanları ve ilçe başkanı gözaltında Terör saldırılarını sosyal medyadan provoke edenlere soruşturma Suriye'de yaralanan polis memuru şehit oldu 26 terörist etkisiz hale getirildi