Serhat Akın'a silahlı saldırı! Aranan 4 kişiden 2'si yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski Fenerbahçeli futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıda aranan 4 kişiden 2'sinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçtiğimiz gece Serhat Akın'a yönelik düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin son dakika açıklaması yaptı.

Bakan Yerlikaya, tespit edilen 4 saldırgandan 2'sinin yakalandığını açıklandı:

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır.

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."

Serhat Akın'a silahlı saldırı! Aranan 4 kişiden 2'si yakalandı - Resim : 1Serhat Akın'a silahlı saldırı! Aranan 4 kişiden 2'si yakalandı - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet havanda su dövüyor Sıfır atık'ta sembol ilçe: Kızılcahamam 'Şehit kokusu'na 52bin para cezası Savcılık kayıp günlerin peşinde