Seçime günler kala partilerin miting süreçleri devam ediyor! İYİ Parti ve MHP'nin Trabzon'da aynı gün mitingi olacak | Bazı yollar trafiğe kapatılacak

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne son 4 gün kaldı! Seçim yaklaşırken partilerin miting süreçleri de hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugün Trabzon'da İYİ Parti ve MHP'nin mitingi var. İki partinin mitinginin aynı günde aynı yerde olması nedeniyle bölgede yoğunluk oluşacağından dolayı bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Trabzon'da trafiğe kapalı yollar nereler?

Seçime günler kala partilerin miting süreçleri devam ediyor! İYİ Parti ve MHP'nin Trabzon'da aynı gün mitingi olacak | Bazı yollar trafiğe kapatılacak

14 Mayıs Seçimleri'ne son 4 gün kala siyasi partiler son mitinglerini düzenliyor.
İYİ Parti ve MHP'nin aynı gün Trabzon'da miting yapacak olması bazı yolların trafiğe kapatılmasına neden oldu.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gülbahar Hatun Mahallesi Atapark Alanı'nda yapılacak MHP mitingiyle ilgili trafik yönünden alınan emniyet tedbirleri kapsamında, 08.30-16.30 saatleri arasında, Trabzonspor Bulvarı'nda İnönü Caddesi Kavşağı Hatuncuk Cami önünden yeni valilik binası arası ve bağlantı yolları ile Mumcular Sokak Varlıbaş Alışveriş Merkezi yanı güzergahının trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Kent Meydanı'nda yapılacak İYİ Parti mitingiyle ilgili ise 14.00-18.30 saatleri arasında Şehit İbrahim Karaoğlan Caddesi (Liman Kavşağı'ndan Taşbaşı Meydan arası) ve bağlantı yolları, Baro Kavşağı meydan girişi ile İmperial Hastanesi'nden Gazipaşa Caddesi'ne bağlantı yolu ve meydan bölgesi bağlantı yollarının araç trafiğine kapatılacağı kaydedildi.

Trabzon MHP İYİ Parti
Yarısı Bizden Kampanyası'nda son durum! Kemal Kılıçdaroğlu: İlk turda bitirelim Fatih Erbakan'dan LGBT yorumu: Sapkınlık, Allah ıslah etsin Polisin dikkati sonucu kadın terörist yakalandı!