Sarı tik'i spor camiasında kullanan ilk kulüp Fenerbahçe oldu

Twitter artık markalar için sarı onayı kullanıma sundu. Türkiye’de sarı tik'i alan ilk spor kulübü Fenerbahçe Spor Kulübü oldu.

Sarı tik'i spor camiasında kullanan ilk kulüp Fenerbahçe oldu

Twitter'da bazı kurumsal şirketlerin hesapları 'sarı tik'e geçti. Musk'ın sahip olduğu Space X firmasının yanı sıra Türkiye'den de bazı şirketler bu yeniliğe ayak uydurdu.

Spor camiasındaysa sarı tik'e ilk geçen Fenerbahçe Spor Kulübü'nün hesabı oldu.

Sarı tik'i spor camiasında kullanan ilk kulüp Fenerbahçe oldu - Resim : 1

Twitter'da Elon Musk döneminin başlamasıyla onaylı hesaplarda değişiklikler yaşanmıştı. 'Mavi tik' uygulamasını paralı hale getiren ve ayda 8 dolara satan Musk, sahte hesapların mantar gibi çoğalması nedeniyle Twitter Blue abonelik hizmetini duraklatmak zorunda kalmıştı. Twitter'da mavi tik yeniden açılırken, altın tik uygulaması da aktif hale geldi.

ELON MUSK AÇIKLAMIŞTI
Elon Musk, şirket hesaplarının altın; hükümet hesaplarının gri renkli tik işaretlerine sahip olacağını belirterek ayrıntıları açıklamıştı. Musk, "Şirketler için altın renkli, hükümetler için gri renkli, bireyler için ise mavi renkli (ünlü olsun ya da olmasın) doğrulama işareti kullanılacak. Tüm doğrulanmış hesaplar, işaret etkinleştirilmeden önce manuel olarak doğrulanacaktır. Bu durum acı verici ama gerekli" demişti.

Hedef Türkmen gazını Türkiye'ye getirmek Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT'ye son noktayı koydu Minibüslerin taksiye dönüşümünde son durum Bakan Yanık'tan eşcinsellerle ilgili açıklama