Saraçhane nerede, nasıl gidilir? Saraçhane mitingi saat kaçta?

Saraçhane nerede, nasıl gidilir merak ediliyor. İBB başkanlık binasının olduğu Saraçhane, miting nedeniyle gündemde yer alıyor. Peki, Saraçhane nerede, nasıl gidilir? Saraçhane mitingi saat kaçta yapılacak?

Saraçhane nerede, nasıl gidilir? Saraçhane mitingi saat kaçta?

Saraçhane, İstanbul'un tarihi semtlerinden birisi. Avrupa Yakasında yer alan Saraçhane, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin olduğu yer. Saraçhane'ye gitmek isteyen vatandaşlar, Saraçhane nerede, nasıl gidilir araştırıyor. İşte Saraçhane yol tarifi, miting saati ve detaylar...

SARAÇHANE NEREDE?

İstanbul'un ilk kurulan semtlerinde olan Saraçhane, Fatih ilçesine bağlıdır. Atatürk Bulvarı ile Şehzadebaşı Caddesi'nin kesiştiği noktadır.

Saraçhane semti Zeyrek, Aksaray, Şehzadebaşı ve Kıztaşı arasında kalır. İstanbul Belediye Sarayı ise Atatürk Bulvarı'nın Şehzadebaşı tarafında kalan kısmında yer alır.

SARAÇHANE MİTİNGİ NE ZAMAN?

Saraçhane mitingi saat 16.00'da başlayacak.

SARAÇHANE'YE NASIL GİDİLİR?

Saraçhane'ye ulaşım için minibüs, dolmuş, otobüs ve metro ile en iyi toplu ulaşım yoludur. Haliç Metro İstasyonu’na ulaşım sağladığınızda araç kullanmadan Saraçhane'ye ulaşabilirsiniz. Buradan Unkapanı yönünü takip etmelisiniz. Haliç metrosu ile Saraçhane arası 15 ila 20 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Taksim'den Saraçhane'ye otobüsle gidecekseniz, Unkapanı, Aksaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Parkı, İstanbul Manifaturacılar Çarşısı veya Haşim İşcan Alt geçidi yönüne giden otobüslerden birine binebilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı son dakika duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtladı Dünya kupası sonrası Fransa sokakları karıştı! İsmailağa'dan yeni açıklama