Şanlıurfa ve Yozgat'ta Yeniden Refah Partisi kazandı

AK Parti'nin rekor oylarla kazandığı Şanlıurfa ve Yozgat'ı resmi olmayan sonuçlara göre bu yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi kazandı. İşte detaylar...

Şanlıurfa ve Yozgat'ta Yeniden Refah Partisi kazandı

Şanlıurfa ve Yozgatlı vatandaşlar da beş yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından oy sayım sürecine geçildi. 

ŞANLIURFA'DA KASIM GÜLPINAR KAZANDI

Resmi olamayan rakamlara göre Yeniden Refah Partisi'nin adayı Kasım Gülpınar, AK Parti adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 4 puan önüne geçerek Şanlıurfa'yı kazandı.

YOZGAT'TA 'YENİDEN REFAH' RÜZGARI

Yozgat’ta da resmi olmayan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi yüzde 36,33'le kazandı. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalık seçim zaferini kutladı. Belediye başkanlığını bir dönem sonra yeniden kazanan Kazım Arslan, vatandaşlara seslendi. Yozgat’ta yeni dönemin başlayacağını söyleyen Arslan, vatandaşlara teşekkür ederek, seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını diledi. 

Murat Kurum'dan ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız Bolu yine 'Tanju Özcan' dedi Perinçek muhtarlık kazandı Burcu Köksal Afyonkarahisar'da fark attı