Sakarya'daki feci kazada gözaltına alınan sürücüden flaş sözler! Hatırlıyorum son anda gördüm

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya bölgesinde 3 otobüs ve 1 tırın da karıştığı zincirleme kazada 10 kişi hayatını kaybetmişti. Gözaltına alınan 6 sürücüden birinin sözleri dikkat çekti. Sürücü, "Hatırlıyorum. Tır kaza yapmış son anda gördüm, sola kırdım. Önde bir arabaya vurdum." ifadesiyle gündeme oturdu.

Sakarya'daki feci kazada gözaltına alınan sürücüden flaş sözler! Hatırlıyorum son anda gördüm
  • Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde dün, Giresun'daki cenaze töreninden dönenleri taşıyanın da aralarında olduğu 3 otobüs ve 1 tırın da bulunduğu 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi ölmüş, 61 kişi yaralanmıştı.

Sakarya'daki feci kazada gözaltına alınan sürücüden flaş sözler! Hatırlıyorum son anda gördüm - Resim : 1

6 SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

  • Yaralıların hastanedeki müdahaleleri sürerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 7 sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
  • 6 sürücü gözaltına alınırken, yaralı olan diğer sürücü de hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı.

Sakarya'daki feci kazada gözaltına alınan sürücüden flaş sözler! Hatırlıyorum son anda gördüm - Resim : 2

"SON ANDA GÖRDÜM"

  • Öte yandan şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında gazetecilerin kazaya ilişkin sorusu üzerine ayağı alçılı ve burnu bandajlı olduğu görülen sürücünün ifadesi ortaya çıktı.

Sakarya'daki feci kazada gözaltına alınan sürücüden flaş sözler! Hatırlıyorum son anda gördüm - Resim : 3

İşte o sürücü şu ifadeleri kullandı:

"Hatırlıyorum. Tır kaza yapmış son anda gördüm, sola kırdım. Önde bir arabaya vurdum."

Sakarya'daki feci kazada gözaltına alınan sürücüden flaş sözler! Hatırlıyorum son anda gördüm - Resim : 4

Ankara'da yılbaşı önlemleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapanacak Bu yıl Ramazan Bayramı kaç gün olacak? 'Pazartesi' ayrıntısı dikkat çekti Irak ve Suriye'nin kuzeyinde operasyon: 10 terörist etkisiz 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kan donduran ihbar! "Etrafımda bir sürü ölü var"