Sahte Doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişmeler

Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'ın, hastane ortamında çekilmiş yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Özkiraz’ın yeni hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu öğrenildi.

Sahte Doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişmeler

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' diye tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz tutuklanmıştı. Olaya ilişkin ortaya çıkan yeni bilgilere göre, sahte doktorun Çerkezköy Devlet Hastanesinden sonraki durağı için planlar yaptığı anlaşıldı.

Sahte Doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişmeler - Resim : 1

Sahte doktor Özkiraz’ın bir sonraki hedefinin ise Ankara Şehir Hastanesi olduğu öğrenildi. Özkiraz’ın, gitmeyi planladığı Ankara Şehir Hastanesinde inandırıcılığını artırmak için, gitmeden önce Çerkezköy’de sahte kaşe, kimlik kartları yaptırdığı ve ameliyat başında video hazırlatmaya çalıştığı öğrenildi.

Sahte Doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişmeler - Resim : 2

Sahte Doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişmeler - Resim : 3

Sahte Doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişmeler - Resim : 4

'CHP'yi yönetmek devlet yönetmekten daha zordur' Bahçeli'nin hibe ettiği arsaya ne yapılacağına karar verildi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Senegalli mevkidaşından ortak açıklama "Yargıca da helal olsun doğru bir karar veriyor"