Sağlık Bakanlığı'ndan Gabar Dağı'ndaki patlamaya ilişkin açıklama geldi

Sağlık Bakanlığı tarafından Şırnak'ta Gabar Dağı'ndaki petrol sahasında sondaj kulesinin devrilmesi sonucu enkazdan yaralı olarak kurtarılan iki işçinin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği açıklandı.

Sağlık Bakanlığı'ndan Gabar Dağı'ndaki patlamaya ilişkin açıklama geldi
  • Sağlık Bakanlığı tarafından Şırnak'ta bulunan Gabar Dağı'ndaki petrol sahasında sondaj kulesinin devrilmesi sonucu enkazdan yaralı olarak kurtarılan iki işçinin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği bildirildi.
  • Bakanlığın, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    "Gabar Dağı Şehit Aybüke Yalçın 27 No'lu Petrol Sahası'nda petrol sondaj kulesinin devrilmesiyle enkaz altında kalan bir kişiye ulaşılmıştır. UMKE ekiplerimizin enkaz altında yaptığı ilk muayene sonucu kişinin hayatını kaybettiği bildirilmiştir. Vefat eden mühendisimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kule enkazından yaralı olarak kurtarılan iki işçinin durumu iyi olup tedavileri devam etmektedir. Kendilerine acil şifalar diliyoruz."
İzmir'deki faciada ifadeler ortaya çıktı TBMM'de yoğun gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs dönüşü milletvekilleriyle basketbol sahasında ter attı Şırnak'ta Gabar Dağı'ndaki petrol arama sahasında sondaj kulesi devrildi