Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istifa mı etti? İlk açıklamasında yalanlamadı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan affını istediği iddiası gündeme oturdu. Konu ile ilgili gözlerin çevrildiği Bakan Koca da "Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda" diyerek iddiaları yalanlamadı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istifa mı etti? İlk açıklamasında yalanlamadı
  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği ve kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu iddia edildi.
  • Konu ile ilgili Halk TV'den İsmail Saymaz'a açıklama yapan Bakan Koca, iddiaları yalanlamadı.

"HAYATIN HER HALİ OLABİLİR"

  • Bakan Koca, "Affınızı istemişsiniz, doğru mu?" sorusuna "Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda" yanıtını verdi.

"SORUNU SENİNLE ÇOK CİDDİ ELE ALACAĞIZ"

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerinden sonraki ilk Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı sert bir şekilde eleştirmişti.
  • Koca'ya dönerek, "Randevularla alakalı şikayetler var. Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız" demişti.
Hatay'da 51 kişiye mezar olan binanın müteahhidinden skandal talep Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması Mardin'de korkunç olay! Annesi ve eşi içerideyken evi ateşe verip kapıyı kilitledi Sınırda insan kaçakçılığı ile suçlanan tuğgeneral tutuklandı