Şaban Sevinç'ten şok iddia: Kılıçdaroğlu İmamoğlu’nu dinlemeyip gazetecinin sözüyle çekilmedi!

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı bir canlı yayında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci turda neden çekilmediğini açıkladı. Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu’na çekilin uyarısı yaptığını belirten Sevinç, “Bir gazeteci var İstanbul’da. ‘Sakın çekilmeyin’ demiş.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultay’ında kazanan Özgür Özel oldu. Genel başkanlık yarışında Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk turdan sonra çekileceği iddia edilse de çekilmemişti. Gazeteci Şaban sevinç katıldığı bir canlı yayında konuya ilişkin bir iddiada bulundu. Şaban Sevinç'ten şok iddia: Kılıçdaroğlu İmamoğlu’nu dinlemeyip gazetecinin sözüyle çekilmedi! - Resim : 1

“EKREM İMAMOĞLU UYARDI”

Ekrem İmamoğlu’nun seçim ikinci tura kaldığında Kemal Kılıçdaroğlu’na çekilin ikazında bulunduğunu belirten Sevinç, "İmamoğlu Kılıçdaroğlu ile konuştu ve Kemal bey çekilmeyi kabul etti. Bir gazeteci var İstanbul’da. Kılıçdaroğlu’nun kolunu tutarak ‘Sakın çekilmeyin’ demiş. Gamze Akkuş İlgezdi ‘Çekilmeyin, vuruşa vuruşa kaybedelim’ demişler."  ifadelerini kullandı.

Şaban Sevinç'ten şok iddia: Kılıçdaroğlu İmamoğlu’nu dinlemeyip gazetecinin sözüyle çekilmedi! - Resim : 2

ÜMİT ÖZDAĞ SORDU: KİMİ NİYE RAHATSIZ EDİYOR?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yaptığı paylaşımda, "İmambakır Üküş CHP Genel Başkan Danışmanı olarak Zafer Partisi-CHP protokolünün oluşmasının hemen her aşamasında vardı. İmzalar atılırken odadaki 4 kişiden birisiydi. Makalesi çok önemli. Özdağ-Kılıçdaroğlu Mutabakatı kimi niye rahatsız ediyor?" ifadelerini kullandı.

Şaban Sevinç'ten şok iddia: Kılıçdaroğlu İmamoğlu’nu dinlemeyip gazetecinin sözüyle çekilmedi! - Resim : 3

CHP'liler salonu çöplüğe çevirdi Bir asker şehit oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve küçük kızın gülümseten diyalogu Gazze için ateşkes çağrısı yapmayan ülkelere tepki