Rize-Artvin Havalimanı'nın 1 milyonuncu yolcusu törenle karşılandı

2023 yılında Rize-Artvin Havalimanı’nda 1 milyonuncu yolcusu olan 57 yaşındaki Emine Ataman törenle karşılandı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş cep telefonu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu görüntülü arayarak, görüşlerini vatandaşlara aktardı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın 1 milyonuncu yolcusu törenle karşılandı
  • Rize-Artvin Havalimanı’nda 2023 yılının 1 milyonuncu yolcusu olan 57 yaşındaki Emine Ataman kutlama ile karşılandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın 1 milyonuncu yolcusu törenle karşılandı - Resim : 1

  • Rize ve Artvin Valisi'nin de katıldığı törende 1 milyonuncu yolcuyu taşıyan uçağın personeli ve pilotuna da hediye takdimi edildi.

Rize-Artvin Havalimanı'nın 1 milyonuncu yolcusu törenle karşılandı - Resim : 2

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Havalimanımızın ne kadar ihtiyaç olduğu, ne kadar gerekli olduğu bu vesile ile tescillenmiş oldu. Ben bu etkinliğimize Rize ve Artvin ilimizin yetkililerine Antalya’dan selam gönderiyorum. Havalimanımız hayırlı uğurlu olsun. O bir ulaştırma projesi değil aynı zamanda bir mühendislik eseri. Bu vesile ile başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah 10 milyonları da görmeyi Allahuteala bize nasip etsin” diye konuştu.

Rize-Artvin Havalimanı'nın 1 milyonuncu yolcusu törenle karşılandı - Resim : 3

  • Emine Ataman ise, “Benim annem babam yaşlı. Kız kardeşim de hastalanmış. Ben de onu merak ettim. Kocama gidiyorum dedim. Daha yeni gelmişsin dedi. Olsun yine gideyim dedim. Biz 10 kardeşiz ve hiçbirine geldiğimi demedim. Bu sabah aradılar ama geleceğimi haber vermedim. Bunlar bana da sürpriz oldu, benim yapacağım sürpriz de gitti. Trabzon olsa gelemezdik ama buradan iniyorum 20 dakikaya Hemşin’e çıkıyorum. Benim geldiğimi bir eşim ve çocuklarım biliyor. Heyecanlandım o an bayılacağımı zannettim. Çok mutlu oldum." dedi.

Rize-Artvin Havalimanı'nın 1 milyonuncu yolcusu törenle karşılandı - Resim : 4

Acı haber: 6 asker şehit oldu Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek Sırrı Süreyya Önder hastaneye kaldırıldı THY'den sefer açıklaması