Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Okşan' iddiaları hakkında ilk açıklama

Beyaz TV ekranlarında spor yorumculuğu yapan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında ortaya atılan 'Okşan' iddiaları sosyal medyayı sallamış, Kütahyalı'nın ne diyeceği merak konusu olmuştu. Beklenen açıklama geldi. Söz konusu karenin 2013 yılında dolaşıma sokulduğunu hatırlatan Rasim Ozan Kütahyalı "Bari yeni iftiralar üretin de biraz daha inandırıcı olsun" dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Okşan' iddiaları hakkında ilk açıklama

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Okşan isimli trans bir bireyle birlikte olduğu iddiaları sosyal medyayı salladı. Kütahyalı'ya ait olduğu iddia edilen fotoğraf karesi hızla yayıldı. 

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Okşan' iddiaları hakkında ilk açıklama - Resim : 1

KÜTAHYALI'DAN İLK AÇIKLAMA
Bütün gün sosyal medyada elden ele dolaşan fotoğraf karesiyle ilgili Rasim Ozan Kütahyalı bu sabah sessizliğini bozarak konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını belirten Kütahyalı, "FETÖ'nün p.rno arşivinden beni andıran birini bulup 17 Aralık 2013'te piyasaya sürdüğü '2.5 litre kola ve puro içen gey sözde ROK' videosu yine piyasaya sürülmüş :) 10 sene geçti hala aynı fake FETÖ üretimi video. Bari yeni iftiralar üretin de biraz daha inandırıcı olsun yahu" ifadelerini kullandı.

'Ya tutarsa' diye başvuru yapanlar SGK çalışanlarını meşgul ediyor Akşener'den HDP açıklaması Bayram öncesi araç kiralayacaklar dikkat! Bahçeli'nin Kadir Gecesi ve milletvekili hesabı gündem oldu