Piyanist Fazıl Say'dan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı'na armağan marş! Bakan Varank'tan yanıt gecikmedi

Piyanist Fazıl Say, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı'na armağan ettiği bestesini sosyal medya hesabından yayınladı. Sözleri şair Ayten Mutlu'ya ait olan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle kaydedilen 100. Yıl Marşı, ses ve video olarak tüm dijital platformlara yüklendi. Fazıl Say'ın, marşı sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan yanıt geldi.

Piyanist Fazıl Say, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı'na armağan ettiği bestesini yayınladı.
Sözleri şair Ayten Mutlu'ya ait olan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle kaydedilen 100. Yıl Marşı, ses ve video olarak tüm dijital platformlara yüklendi.


Say, Twitter'dan yaptığı paylaşımda da şu ifadeleri kullandı:

"Dostlarım, 23 Nisan gibi özel ve anlamlı bir günde 100. Yıl Marşımızı paylaşmak benim için mutluluktur. İyi dinlemeler diliyorum, güzel enerjiler getirsin size bu müzik. Bir gün hep beraber söylemek umuduyla. İçtenlikle, sevgiyle. Fazıl."

Konuyla alakalı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan yanıt geldi. 

Mısır ile normalleşmede yeni adım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çocuklarla TCG Anadolu'yu uğurladı MSB'den 23 Nisan mesajı TBMM Başkanı Şentop başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti