Ankara bomba kulisle çalkalanıyor! İYİ Parti’nin başına kim geçecek?

Kriz ve kaosların merkezi haline gelen İYİ Parti'de peş peşe istifa haberleri gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aldığı kararlar milletvekili ve teşkilatlara isyan ettirdi. Son 1 ayda il ve ilçe teşkilatlarındaki istifaların sayısı 2 bini aşarken, bugün gündeme bomba gibi bir kulis bilgisi düştü.

Ankara bomba kulisle çalkalanıyor! İYİ Parti’nin başına kim geçecek?

2017 yılında 200 kurucu üye tarafından kurulan İYİ Parti'deki istifa depremi son 9 ayda büyük artış gösterdi.

Ankara bomba kulisle çalkalanıyor! İYİ Parti’nin başına kim geçecek? - Resim : 1

28 Mayıs seçimlerinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in benimsediği politika ve aldığı kararlar, teşkilatları da ayağa kaldırdı. 

Ankara bomba kulisle çalkalanıyor! İYİ Parti’nin başına kim geçecek? - Resim : 2

İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu, Aytun Çıray, Ahat Andican, Nebi Hatipoğlu, Bahadır Erdem, Durmuş Yılmaz, Adnan Beker, Aydın Adnan Sezgin, Aylin Anıl Arslan ve Mesut Yılmaz gibi isimler istifa ederken, bugün Ankara gündemine bomba gibi bir kulis bilgisi düştü.

Ankara bomba kulisle çalkalanıyor! İYİ Parti’nin başına kim geçecek? - Resim : 3

28 Mayıs öncesi ve sonrasında yaşanan olayların ardından Akşener'in göreve devam etmesi halinde istifaların devam edeceği parti içinde konuşulmaya başlandığı belirtildi.

Ankara bomba kulisle çalkalanıyor! İYİ Parti’nin başına kim geçecek? - Resim : 4

İstifaların önlenmesi ve partinin tekrardan ayağa kalkması için birçok milletvekili partinin başına Müsavat Dervişoğlu'nun geçmesi yönünde görüş bildirdiği belirtildi. Ayrıca Dervişoğlu önderliğinde Büyük Birlik Partisi ile birleşmenin de gündeme gelmesi bekleniyor.

Çiftçilere 168 milyon 957 bin TL ödeme TBMM'de 'Kağıtsız Parlamento Projesi' ile yüzde 76 tasarruf sağlanacak CANLI | Ortadoğu'da gizli plan İsrail'de Türk gazetecilere saldırı