Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan şehit oldu

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde EYP patlaması sonucu yaralanıp hastaneye kaldırılan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan, kurtarılamayarak şehit oldu.

Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan şehit oldu
  • Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 4 Temmuz'da meydana gelen EYP patlaması sonucu yaralanan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu.

Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan şehit oldu - Resim : 1

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama

  • Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 04 Temmuz 2024 tarihinde, icra edilen Arama Tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 19 Temmuz 2024 tarihinde şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimizi derin bir acıya boğan bu olayda, şehit Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de Mehmetçiğe yeni görev Marmara Denizi'nde deprem Pilotların stresi haritaya yansıdı