Özlem Zengin'den Nevşin Mengü'ye: Her konuyla dalga geçilir mi?

Muhalefete yakınlığıyla bilinen Nevşin Mengü, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in Can Atalay'la ilgili meclis konuşmasını dalga geçerek eleştirdi. Zengin, Mengü'ye cevaben, "Kariyer yolculuğuna “taklit” alanında devam etmek istiyorsan daha bir kaç fırın ekmek yemen lazım." dedi.

Özlem Zengin'den Nevşin Mengü'ye: Her konuyla dalga geçilir mi?

Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesinin ardından Meclis'te yaşanan gerilim sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, bugün yaptığı meclis konuşmasında Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesiyle alakalı "Dün başkanlık divanının iradesinin okunmasına dahi tahammül olmadı. Meclis başkanvekiline Anayasa fırlatmaktan... Siz, hanımefendi arkadaşlarıma 10 defa 'katil' diye bağırdınız.

Bir grup milletvekili Meclis'i terörize ederek, toplumu terörize ederek iş yapabileceğini zannediyor. Meclis'in asli dili kelimelerdir. Meclis'in asli dili hukuktur. Dün burada yapılan Anayasa'ya uygun bir eylemdir. Şunun altını çizmek istiyorum; her şey hukuk zemininde varlık kazanmıştır." dedi.

Özlem Zengin'den Nevşin Mengü'ye: Her konuyla dalga geçilir mi? - Resim : 1

NEVŞİN MENGÜ ELEŞTİRDİ

Muhalefete yakınlığıyla bilinen ve sık sık açıklamalarıyla gündeme gelen gazeteci Nevşin Mengü, bugün yaptığı yayınında 'bebek' taklidi yaparak "İnsanlar uydurma iddianamelerle içeride çürüyor ya" diyerek Zengin'i eleştirdi.

Özlem Zengin'den Nevşin Mengü'ye: Her konuyla dalga geçilir mi? - Resim : 2

ÖZLEM ZENGİN'DEN YANIT

Özlem Zengin sosyal medya hesabı X'ten Mengü'ye cevap verdi. Zengin açıklamasında

Hitaba mukabil hitap nezakettendir… Bilvesile “Dostum” merhaba, Öncelikle cımbızlar çantalara girmeli! Eğer konunun tamamını dinlersen senin bile anlayabileceğini düşünüyorum. Her konuyla dalga geçilir mi? Emin değilim. Ama nihayetinde, işini sanatını çok iyi yapan tebessümle düşündüren komedyenler gibi hakiki bir özen gerektirir. Sana bir dost tavsiyesi, Kariyer yolculuğuna “taklit” alanında devam etmek istiyorsan daha bir kaç fırın ekmek yemen lazım. @nevsinmengu

ifadelerini kullandı.

Özlem Zengin'den Nevşin Mengü'ye: Her konuyla dalga geçilir mi? - Resim : 3

Kurum '130 bin kişi öldü' sözüne açıklık getirdi İYİ Partili Ünzile Yüksel Akşener'in bilboard açıklamasını duyurdu! Fed faiz kararını duyurdu Murat Kurum, rejiyi azarlayan sunucuya tepki