Özgür Özel'den tepki toplayan CHP'nin İzmir adayına ilk yorum!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) merakla beklenen İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cemil Tugay oldu. Sosyal medyadan CHP'ye tepki yağarken, Genel Başkan Özgür Özel "Değişim nerede diyenler İzmir’e baksınlar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK), bugün Yerel Seçim gündemi ile toplandı. Toplantının ardından İzmir ve ilçelerinde adaylar belli oldu. Buna göre, PM'ye sunulan listede büyükşehir için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın ismi belirlendi. 

Özgür Özel'den tepki toplayan CHP'nin İzmir adayına ilk yorum! - Resim : 1

TEPKİ YAĞDI

CHP'nin adayı açıklaması sonrası, sosyal medya hesaplarından partiye tepki yağdı. Öyle ki muhalifliğiyle bilinen gazeteci Uğur Dündar bile, "Belediye başkan adaylarına bakıyorum da CHP yönetimi İzmir'i kaybetmek için elinden geleni yapıyor!" dedi.

Özgür Özel'den tepki toplayan CHP'nin İzmir adayına ilk yorum! - Resim : 2

ÖZEL'DEN YORUM

Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiği bilinen Tunç Soyer'in üstünü çizdiği için tepkilerin odağında olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den ilk yorum geldi. TV100 ekranlarından gazeteci Gürkan Hacır'ın aktardığına göre bir gazetecinin "Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Özel "Değişim nerede diyenler İzmir’e baksınlar" cevabını verdi.

Özgür Özel'den tepki toplayan CHP'nin İzmir adayına ilk yorum! - Resim : 3

Uğur Dündar'dan CHP'ye 'İzmir' tepkisi CHP'nin İzmir adayı belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kılıçdaroğlu' yorumu Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu