Özgür Özel'den ittifak atağı: Akşener ne zaman takdir ederse görüşmeye hazırız

CHP lideri Özgür Özel, İYİ Parti lideri Akşener ile görüşülmesine ilişkin, "Bu görüşmeden Türkiye kazanır. Akşener ne zaman takdir ederse görüşmeye hazırız" yanıtını verdi.

Özgür Özel'den ittifak atağı: Akşener ne zaman takdir ederse görüşmeye hazırız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimde tüm kentlerde aday çıkartacağını ve seçim ittifakına kapalı olduğunu açıklayan İYİ Parti'ye sıcak mesajlar gönderdi.

Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşme olup olmayacağına dair, "Ne zaman takdir ederlerse biz görüşmeye her zaman hazırız ve bundan Türkiye fayda görür" dedi.

"BU GÖRÜŞMEDEN TÜRKİYE KAZANIR"

Özel, "Sayın Akşener ile çok geçmişe dayan diyaloğumuz ve hukukumuz var. Ben kurultayı kazandıktan sonra ilk kutlama mesajlarından birini paylaşan kendisiydi.

Önümüzdeki günlerde de ben arzu ederim, Sayın Genel Başkan da arzu ederse bir araya geliriz. Sayın Akşener ile Özgür Özel'in yapacağı müzakereden İYİ Parti'nin, CHP'nin ve muhalefetin ve Türkiye'nin kazançlı çıkacağını düşünürüm.

Böyle bir süreçte yapıcı bir katkı veririz. Biz ne birbirimize ne de Türkiye'ye kaybettirmeye değil, biz birbirimize de Türkiye'ye de kazandırmaya odaklanmayı tercih ederiz. Biz bu konularda son derece pozitifiz. Ne zaman takdir ederlerse biz görüşmeye her zaman hazırız ve bundan Türkiye fayda görür" ifadelerini kullandı.

ABD'den Türkiye uyarısı Bild'den haddini aşan manşet Alman gazeteciye Eurofighter ayarı! Buket Aydın: İYİ Parti'nin kasası nasıl boşaltıldı?