Özgür Özel mi Kemal Kılıçdaroğlu mu? CHP kurultayında soğuk rüzgarlar esti, Özgül Özel sakız çiğnedi

CHP'de 14 Mayıs genel seçimlerinin kaybedilmesinin ardından patlat veren 'değişim' çağrıları karşılık bulacak mı? CHP seçmeninin merak ettiği sorunun 38. Olağan Kurultay ile yanıt bulması beklenirken kurultayda adayların yan yana oturması dikkat çekti. Kurultay başladıktan sonra kameralara sık sık yansıyan iki rakipten Özgür Özel, rahat tavırlarıyla dikkat çekerken bir ara sakız çiğnediği bile görüldü.

Özgür Özel mi Kemal Kılıçdaroğlu mu? CHP kurultayında soğuk rüzgarlar esti, Özgül Özel sakız çiğnedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında girdiği her seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğu bırakmaması sonrası başlayan 'değişim' çağrıları bugünkü kurultayda karşılık bulacak mı? 

Merak edilen sorunun yanıt bulmasına saatler kala 4 rakipli yarıştan 2 aday çekildi.

Özgür Özel mi Kemal Kılıçdaroğlu mu? CHP kurultayında soğuk rüzgarlar esti, Özgül Özel sakız çiğnedi - Resim : 1

Geriye Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu kaldı.

Özgür Özel mi Kemal Kılıçdaroğlu mu? CHP kurultayında soğuk rüzgarlar esti, Özgül Özel sakız çiğnedi - Resim : 2

Kurultay'a başkanlık eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kürsüye çıktığında rakipler sık sık kameralara yansıdı.

Özgür Özel mi Kemal Kılıçdaroğlu mu? CHP kurultayında soğuk rüzgarlar esti, Özgül Özel sakız çiğnedi - Resim : 3

Aday olduğunu açıkladığı dönem, 'tavşan aday' olduğu söylenen Özgür Özel rahat tavırlar sergilerken, Kemal Kılıçdaroğlu kürsüden 'değişimcilere' şu mesajları verdi:

Daha nefes alamadan değişim söylemleri başladı. Değişim söylemlerini dillendirenler uzun süredir değişmeyenlerdi. Ama seçimden sonra ilk işim onları değiştirmek oldu. Hayatın kendisi değişir zaten. İlk değişimi, 2019, en büyük değişimi yaşayan parti CHP'dir. En büyük değişimi yaşayan parti CHP'dir. Örneğin ne diyolardı? Bu cehape varya, Sivas'ın ötesine gidemiyordu diyorlardı. Peki bugün, bugün oralardan milletvekili çıkardık. Hangi değişimden söz ediyorsunuz? Girilemeyen yerlere girdik. CHP Türkiye coğrafyasının her yerinde konuştu, tartıştı. Değişimin içinde olanlar değişimi fark edemezler. Asla yan yana gelemez dedikleri insanlarla yan yana geldim, kucaklaştım. Dilimizi değiştirmek zorundaydım. Biz sadece muhalefet eden bir parti görünümündeydik. Ama öyle köklü bir değişim yaptık ki Türkiye'nin en temel sorunlarına çözüm üreten bir parti olduk. Biz hangi sorun varsa Türkiye coğrafyasında o sorunlara akılcı çözümler üreten tek partiyiz.

Genel başkan adayları samimi pozlar vermeye çalışsa da beden dilleri birbirlerine karşı olan hislerini ele verdi. 

Özgür Özel mi Kemal Kılıçdaroğlu mu? CHP kurultayında soğuk rüzgarlar esti, Özgül Özel sakız çiğnedi - Resim : 4

ÖZGÜR ÖZEL, CHP KURULTAYINDA SAKIZ ÇİĞNEDİ

Özgür Özel kollarını bağlayarak Kılıçdaroğlu'na karşı kendini iletişime kapatırken bir ara sakız çiğnemesi dikkat çekti.

Özgür Özel mi Kemal Kılıçdaroğlu mu? CHP kurultayında soğuk rüzgarlar esti, Özgül Özel sakız çiğnedi - Resim : 5

Sosyal medyada Özel'in bu tavrı 'fazla rahat' olarak yorumlanırken bir grup kullanıcı, stresini azaltmak için sakız çiğnediğini savundu.

Özgür Özel mi Kemal Kılıçdaroğlu mu? CHP kurultayında soğuk rüzgarlar esti, Özgül Özel sakız çiğnedi - Resim : 6

 

ÖZGÜR ÖZEL'İN PANKARTI KALDIRILDI

Öte yandan Özgür Özel'i destekleyenler salonun sol kısmında yer aldı. Burada Özel'in büyük bir pankartı açıldı. Özgür Özel'in resminin yer aldığı dev pankart, uluslararası takipçilerin önünü kapattığı gerekçesiyle kaldırıldı.

Kaynak: haberet.com

Üşüdüğü için konteynere giren şahıs 2 gün sonra çıkarıldı Gazze'deki hamile kadınlar için kritik açıklama Kemal Kılıçdaroğlu Olağan Kurultay'da konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı!