Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev Togg'u teslim aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayırlı olsun telefonu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gemlik mavisi Togg'u, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'e teslim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mirziyoyev ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg aracını teslim alan Mirziyoyev’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev Togg'u teslim aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayırlı olsun telefonu

Yerli ve milli otomobil Togg’un ön sipariş sürecinin tamamlanmasının ardından hak sahibi olan 20 bin kişi belirlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Togg'a ilk siparişi vermişti.

Türkiye'nin en büyük hayallerinden biri olan yerli üretim araçların ilk ikisi, Cumhurbaşkanı ve eşi Emine Erdoğan'a törenle teslim edildi.

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev Togg'u teslim aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayırlı olsun telefonu - Resim : 1

İKİNCİ İSİM ALİYEV OLDU
Öte yandan Togg'un ikinci sahibi ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev oldu.

ÖZBEKİSTAN CUMHURBAŞKANI'NA TESLİM EDİLDİ
Togg’un yurt dışındaki yeni noktası Türk Devletleri Teşkilatı dönem başkanlığını yürüten Özbekistan oldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gemlik mavisi Togg'u, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'e teslim etti.

CUMHURBAŞKANI MİRZİYOVEY TOGG İLE TUR ATTI
Törenin ardından direksiyona geçen Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, yanına Bakan Varank’ı ve Hisarcıklıoğlu’nu alarak Taşkent caddelerinde tur attı.

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev Togg'u teslim aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayırlı olsun telefonu - Resim : 2

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile telefonda görüştü. Erdoğan, Togg aracını teslim alan Mirziyoyev’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bakan Soylu TOgg ile gençleri istediği yere kadar bıraktı Meral Akşener ile tanıtıma katılan Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler Sinan Oğan 'vatandaşlık' konusunu gündeme getirmişti! Göç İdaresi Başkanlığı'ndan yanıt geldi Özgür Özel "Atatürk düşmanı" dedi MSB'den yanıt geldi: Soruşturma başlatıldı