Ömer Çelik'ten ''Yenidoğan Çetesi'' açıklaması: Bebek katilleri en ağır cezayı alacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bebek katili Yenidoğan Çetesi'ne ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Çelik, "Yenidoğan Çetesi'' bebeklerin öldürülmesine dönük olarak ortaya çıkartılan bir cinayet şebekesidir. Hukuk vasıtasıyla hepsi en ağır şekilde cezalandırılacaktır" ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik'ten ''Yenidoğan Çetesi'' açıklaması: Bebek katilleri en ağır cezayı alacak
  • AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ramazanoğlu Camii Konferans Salonu'nda, AK Parti Çukurova 7. Olağan İlçe Kongresine katıldı.

Ömer Çelik'ten ''Yenidoğan Çetesi'' açıklaması: Bebek katilleri en ağır cezayı alacak - Resim : 1

  • Çelik, burada yaptığı konuşmada, "Yenidoğan Çetesi" olarak bilinen ve yoğun bakımdaki bebekleri öldürüp para alan şüpheliler hakkında konuştu.

Ömer Çelik'ten ''Yenidoğan Çetesi'' açıklaması: Bebek katilleri en ağır cezayı alacak - Resim : 2

"KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN"

  • Çelik, "Yenidoğan Çetesi" üyelerinin en ağır cezayı alacağını belirterek, "Yenidoğan Çetesi bebeklerin öldürülmesine dönük olarak ortaya çıkartılan bir cinayet şebekesidir. Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu cinayet şebekesi bütün uzantılarıyla, bütün bağlantılarıyla tam olarak ortaya çıkartılacak ve hukuk vasıtasıyla hepsi en ağır cezayı alacak. En ağır şekilde cezalandırılacaktır" dedi.

Kaynak: İHA

Dr. Sadık Battal'ın vefatı Batman'da Çiftçiler İkinci Ürün Olarak Sebze Yetiştiriyor İstanbul Barosu'nda İstiklal Marşı krizi Bakan Tunç Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "yenidoğan çetesi" talimatı geldiğini açıkladı