Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı'na sert tepki: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz ve benzerleri insanlığa karşı işledikleri suçlar sebebiyle, insanlık değerlerinin savunucusu Cumhurbaşkanımıza saldırmaktadır." dedi.

Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı'na sert tepki: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir
  • Hamas lideri Yahya Sinvar, İsrail ordusunun Refah'ta düzenlenen bir operasyon sırasında öldürüldü.
  • İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Sinvar'ın öldükten sonra çekilmiş bir fotoğrafını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek sosyal medya hesabında paylaştı.

Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı'na sert tepki: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir - Resim : 1

  • "Tecavüzcü ve katil arkadaşın Sinvar'ı geri al." mesajına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik tepki gösterdi.
  • Çelik, "Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz ve benzerleri insanlığa karşı işledikleri suçlar sebebiyle, insanlık değerlerinin savunucusu Cumhurbaşkanımıza saldırmaktadır. Çünkü insanlık düşmanı bir cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisidir" dedi.
  • Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir. Katz ve benzerleri insanlığa karşı işledikleri suçlar sebebiyle, insanlık değerlerinin savunucusu Cumhurbaşkanımıza saldırmaktadır. Çünkü insanlık düşmanı bir cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisidir.

"ENİNDE SONUNDA İNSAN ONURU BARBARLIĞI YENECEK"

Gazze direnişi, insan onurunun doruk noktasıdır. Eninde sonunda insan onuru barbarlığı yenecektir. Katz ve diğer caniler insanlık değerlerini savunan hukuk önünde mutlaka hesap vereceklerdir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a kutlama mesajı Yenidoğan Çetesi'nin lideri PKK üyesi çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 ülkenin bakanlarını kabul etti İstanbul'daki bazı okullarda ders süresi değiştirildi