Odatv Kılıçdaroğlu’na 15 madde ile savaş açtı

Kılıçdaroğlu'nun "Hangi gazetecilerin nerelerden paralar aldığını, maaşlar aldığını biliyorum" ifadeleri ile başlayan tartışma büyüyor. Bu sözlere cevap isteyen Odatv, Kılıçdaroğlu'na adeta savaş açtı. Odatv'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamalarda Kılıçdaroğlu'na yönelik "Hodri meydan! Belge açıkla." ifadelerine yer verildi.

Odatv Kılıçdaroğlu’na 15 madde ile savaş açtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları ile bir araya geldiği toplantıda "Hangi gazetecilerin nerelerden paralar aldığını, maaşlar aldığını biliyorum" ifadeleri nedeniyle tepki çekti.

Bu sözlere tepki gösterenlerden biri de Odatv oldu.

Odatv'nin "Kılıçdaroğlu'nun medyadaki beslemeleri açıklansın" çağrısı ardından Kılıçdaroğlu'ndan bir açıklama daha geldi. 

Kılıçdaroğlu "Odatv’nin geliri nereden onu sorun?" diyerek tartışmanın fitilini iyice ateşledi...

Açıklamaların ardından Odatv 15 madde ile Kılıçdaroğlu'na savaş açtı.

İşte o 15 madde;

1- 'Kılıçdaroğlu'nun medyadaki beslemeleri açıklansın' çağrımız ardından CHP lideri 3 yıldır kapalı olan Odatv'ye çamur attı. Kılıçdaroğlu, "Odatv’nin geliri nereden sorun" diyerek cevapsız sorularına bir yenisini daha eklerken bu iftiraya cevabımız: Hodri meydan! Belge açıkla.

2- CHP lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında, "Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartıştırılıyor. Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını biliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

3- GAZETECİLİK SUÇ OLDU İddialara konu olan gazetecileri Odatv olarak tek tek arayıp sorduk. O gazeteciler arasında Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun yanı sıra Cumhuriyet gazetesi yazarı Murat Ağırel de vardı...

4- Ağırel bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı: "Ne bir belediye ne de başka biri bırakın para teklif etmeyi yanımıza yanaşma cüretinde bulunamaz. Kalemini namus bilen insanları karalamaya çalışan cevabını alır. Kemal Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Bu duruma siz sebep oldunuz."

5- Hal böyle olunca Kılıçdaroğlu da Murat Ağırel'i arayarak açıklamalarda bulundu. Gün içerisinde bir yazı daha yazan Ağırel, Kılıçdaroğlu ile bu konu hakkındaki görüşmesini köşesine taşıdı.

6- KILIÇDAROĞLU BİZLERE ÇAMUR ATTI Kılıçdaroğlu o görüşmede, "Odatv’nin geliri nereden sorun? Odatv'den Barışlar niye ayrıldı. Müyesser Yıldız niye ayrıldı. Ben de siz de biliyorsunuz. Eskiden Odatv'yi izlerdim, 6 aydır siteyi açmıyorum. Çünkü güvenmiyorum" ifadelerini kullandı.

7- AKP GÖLGESİNDEKİ CHP DANIŞMANI Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışının Odatv İmtiyaz Sahibi Soner Yalçın'ın Twitter’dan yaptığı açıklamadan sonra gelmesi dikkat çekti.

8- Yalçın o paylaşımında, " 'Beşli Çete Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı' diye yazarak, Kemal Bey'in adaylığını kamuoyuna dayatan iktidar gölgesindeki CHP danışmanı ve kullanışlı çömez gazetecilerin kirli ilişkilerini elbet açığa çıkaracağız" ifadelerini kullanmıştı.

9- "SONER YALÇIN BİZİ KOVDU" DAVASI Kılıçdaroğlu'nun "Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" sözlerinin ardından bugün hedefini satın alamadığı Odatv'ye çevirmesi dikkat çekti.

10- Kılıçdaroğlu, başta seçimler olmak üzere medya beslemelerine verdikleri paralar dahil yaptıkları harcamaların hesabını vereceğini de anlayınca bunu soran Odatv’ye hesap sormaya çalışıyor. "Odatv'den Barışlar niye ayrıldı" diyen Kılıçdaroğlu'na cevabımızdır:

11- "Yalan söylüyorsunuz, Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu, 'Soner Yalçın bizi kovdu' diye niye dava açtı? Adaylığına kim karşı çıktıysa Kılıçdaroğlu hedef yapıyor. Odatv'nin 15 yıl boyunca CHP ile maddi ilişkisi olmadı. Para peşinde olsaydık biz de aparatınız olurduk."

12-SONER YALÇIN’DAN YANIT Odatv İmtiyaz Sahibi Soner Yalçın da Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına şu ifadelerle yanıt verdi: "Kemal Bey aklını kaybetmiş gibi. CHP'yi yıkıma sürüklüyor. 37 yıldır gazetecilik yapan bana bu çamuru attığı için onu affetmeyeceğim..."

13-"...demek koltuk sevdası insanı bu derece erozyona uğratıyor. Koca CHP lideri dedikoducu teyzelere benzedi. Hesaplarımız her yıl denetleniyor ve bunu bilmesine rağmen yalan konuşuyor. 6 aydır Odatv okumuyormuş, daha geçen gün arayı düzeltmek için ne yaptığını açıklasın"

14- Basın özgürlüğü mücadelesini ısrarla yapan Türkiye'nin en nitelikli haber sitesine Kılıçdaroğlu'nun çamur atması nasıl bir acz içinde olduğunu gösteriyor.

15- Kılıçdaroğlu'nun gerçekler karşısında soruların arkasına saklanarak nasıl kolayca yalan konuştuğunu CHP'nin namuslu insanlarına havale ediyoruz. Yalanını ispatlamak zorundasın Kılıçdaroğlu…

Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken 11 saat 20 dakika detayı Yakalanacağını anlayan teröristler kendini patlattı! AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na karşı tavır değişimine eleştiri Bahçeli İmamoğlu'nun üstünü çizdi!