Nevşin Mengü Hamas ve Ebu Ubeyde'yi hedef aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan mücahitler grubu demişti

Katil İsrail, Gazze'de yerleşim yeri, okul, cami, kilise, hastane ve mülteci kampı ayırt etmeksizin sivilleri hedef almaya devam ederken, bölgeyi enkaz kente çevirdi. Gazeteci Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde grup toplantısında "topraklarını ve vatandaşlarını koruma mücadelesi veren bir kurtuluş ve mücahitler grubudur" dediği Hamas ve El Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'yi hedef aldı.

  • 7 Ekim Cumartesi gününden itibaren Gazze'yi havadan, karadan ve denizden abluka altına alan İsrail, binlerce kişinin ölümüne neden oldu.
Nevşin Mengü Hamas ve Ebu Ubeyde'yi hedef aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan mücahitler grubu demişti - Resim : 1
  • Kadın çocuk ayırt etmeden Gazze'yi ölüm kıskacına alarak soykırıma imza atan işgalci İsrail, her türlü savaş suçunu işlerken, vahşete ABD ve Batı ülkeleri arka çıkıyor.
  • Nevşin Mengü Hamas ve Ebu Ubeyde'yi hedef aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan mücahitler grubu demişti - Resim : 2
  • Geçtiğimiz haftalarda cuma namazında Filistinli vatandaşların üzerine lağım suyu döken İsrail'i aklama çabasına giren gazeteci Nevşin Mengü şimdi de El Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'yi hedef aldı.
  • Nevşin Mengü Hamas ve Ebu Ubeyde'yi hedef aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan mücahitler grubu demişti - Resim : 3
  • Mengü, "Ebu Ubeyde bu kadar kahramansan çık ortaya. Nerede olduğun belli değil. Kahramanmış. Asıl katil bunlar." diyerek Gazze'de yaşanan İsrail soykırımıda görmezden gelip, Hamas ve Ebu Ubeyde'yi olayların suçlusu ilan etti.
  • Nevşin Mengü Hamas ve Ebu Ubeyde'yi hedef aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan mücahitler grubu demişti - Resim : 4
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde AK Parti'nin grup toplantısında "Tüm Batı, Hamas'ı bir terör örgütü olarak görüyor. Ey İsrail, sen bir örgüt olabilirsin. Bu Batı'nın sana borcu çok. Ama Türkiye'nin sana borcu yok ve Hamas terör örgütü değil, topraklarını ve vatandaşlarını koruma mücadelesi veren bir kurtuluş ve mücahitler grubudur" demişti.
  • Milletvekili Serkan Bayram, Nobel'e aday gösterildi Bakan Fidan BM'nin Ortadoğu temsilcisi ile görüştü İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden 79 şüpheliye işlem yapıldı Son dakika! Gazeteci Merdan Yanardağ'ın beraatine karar verildi