Narin'in ölümünde yeşil tülbent muamması! Anneden şüphe uyandıran ifade

Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ederken annenin bir çelişkili ifadesi daha ortaya çıktı. Soruşturmanın başında Narin'in kaybolmadan önceki son anlarına ilişkin de çelişkili ifadeler kullanan anne, bu kez kızına ait olup olmadığı sorulan yeşil tülbent hakkında verdiği yanıtla akıllarda şaibe bıraktı.

  • Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra köyüne 2 km uzaklıktaki dere yatağında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor.
  • Aralarında anne, baba ve ağabeyin de bulunduğu 24 şüphelinin gözaltındaki sorgu süreçleri devam ederken tutuklu bulunan amcanın ifadeleriyle olay aydınlatılmaya çalışılıyor.

CENAZEYE KATILMA TALEPLERİ REDDEDİLDİ

  • Gözaltındaki anne ve babanın Narin'in cenaze törenine katılma taleplerinin reddedilmesi ve bakanların mesajlarında aileye başsağlığı dilememeleri cinayetin içinde aile üyelerinden birinin olabileceği şeklinde yorumlanırken annenin neden gözaltına alındığı sorusu da uzun zamandır gündemdeydi.

Narin'in ölümünde yeşil tülbent muamması! Anneden şüphe uyandıran ifade - Resim : 1

ANNEDEN 'YEŞİL TÜLBENT' SORUSUNA ŞAİBELİ YANIT

  • Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre; jandarma, Narin'e ait olduğunu düşündüğü yeşil bir tülbent buldu ve tülbentin Narin'e ait olup olamayacağı ilk olarak anneye soruldu.
  • Anne ise soruya 'hatırlamıyorum' yanıtını verdi.

"KAYBOLDUĞU GÜN NARİN KULLANMIŞTI"

  • Bunun üzerine ekipler, Narin'in gittiği Kuran kursu hocasına giderek "Kaybolduğu gün Narin kullanmıştı" yanıtını aldı.
  • Bu yanıt sonrası anne 'şüpheliler' listesinin başlarına dahil edildi.

Kaynak: haberet.com

İtirafçı olan şüpheli adliyeye sevk edildi Bakan Yerlikaya'dan "Narin paylaşımları" açıklaması Kars'ta yıldırım düştü Otobüs şoföründen yürek ısıtan hareket