Narin'in engelli ablası Tülin'in ölüm nedeni ortaya çıktı

Narin'in ölümünden sonra engelli ablasının da merdivenlerden düşerek öldüğü iddiası ortaya çıkmıştı. Tülin Güran'ın 5 yaşındayken solunum sıkıntısı, nefes darlığı gibi şikayetlerle hastaneye kaldırıldığı ve burada 10 günlük tedavi sonrası öldüğü öğrenildi.

Narin'in engelli ablası Tülin'in ölüm nedeni ortaya çıktı

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken Narin'in ablasının da 2009 yılında merdivenlerden düşerek öldüğü, otopsi yapılmadığı ve ölümünün şüpheli olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

SABAH'ın ulaştığı bilgilere göre, Narin Güran'ın ablası Tülin Güran'ın 2004 yılında ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldiği Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından ellerinde ve ayaklarında fizyolojik engellerden kaynaklı 3 yaşındayken 2007 yılında yüzde 95, 2008 yılında yüzde 85, 2009 yılında ise yüzde 99 olmak üzere 3 adet heyet raporuyla engelli olduğu öğrenildi.

Narin'in engelli ablası Tülin'in ölüm nedeni ortaya çıktı - Resim : 1

SOLUNUM YETMEZLİĞİ NEDENİYLE VEFAT ETMİŞ

Tülin Güran'ın 2009 yılında 5 yaşındayken solunum sıkıntısı, nefes darlığı ve öksürük şikâyeti ile Dağkapı Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alındığı, 10 gün süreyle Dağkapı Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tetkik ve tedavisi devam ederken metabolizma hastalığı, solunum yetmezliği sebebiyle 19 Kasım 2009 yılında hayatını kaybettiği öğrenildi. Tavşantepe mezarlığına defnedildiği öğrenilen Tülin Güran'ın ölümünün iddia edildiği gibi merdivenlerden düşme sonucu yaşanmadığı kaydedildi

Narin'in engelli ablası Tülin'in ölüm nedeni ortaya çıktı - Resim : 2

NELER YAŞANMIŞTI?

Diyarbakır'da 19 gün sonra cesedi derede bulunan Narin Güran soruşturmasını yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Narin'in 2019 yılında hayatını kaybeden 5 yaşındaki engelli ablası Tülin Güran ile ilgili de soruşturma başlattı. Başsavcılık, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden 5 yaşında hayatını kaybeden Narin Güran'ın ablası Tülin Güran'la ilgili soruşturma için bilgi ve belge istedi. Güran ailesi, kızlarının doğuştan engelli olduğu ve eceliyle öldüğünü belirtmişti. Bazı iddialar da, kızın merdivenden itildiği yönündeydi.

Turizm Bakanlığından ortak Türk alfabesi açıklaması İstanbul'da el bombası Narin cinayetinin şüphelileri adliyede La Nina kışı geliyor!