Narin'in cesedi nasıl bulundu? Diyarbakır Valisi detayları açıkladı

Diyarbakır Bağlar'da 19 gün önce kaybolan Narin Güran'ın cesedi köyüne 1,5 km uzaklıkta Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in cansız bedeninin nasıl bulunduğuna dair detayları açıkladı.

Diyarbakır Valisi Zorluoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

"DERE KENARINDA ÇUVAL İÇİNDE TAŞLA GİZLENMİŞ ŞEKİLDE"

"Yapılan aramada kayıp çocuk Narin Güran, son görüldüğünde üzerinde bulunan kıyafetlerle birlikte dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş şekilde sabah saat 08.45 sularında maalesef ölü olarak bulunmuştur. 

Narin'in cesedi nasıl bulundu? Diyarbakır Valisi detayları açıkladı - Resim : 1

"AĞAÇ DALLARI İLE GİZLENEREK DOĞAL BİR GÖRÜNÜM VERİLMEYE ÇALIŞILMIŞ"

İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine koyulup dere kenarına getirildiği burada çuvalla birlikte suyun içerisine yerleştirildiği üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde doğal bir görünüm verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır. 

Daha önce aranan tüm bölgelerin yeniden aranması çalışmamız kapsamında bu bölge yeniden aranmış JAK ve JÖH ekiplerimizce kızımızın cesedine ulaşılmıştır."

Adalet Bakanı'ndan Narin açıklaması 16 terörist etkisiz hale getirildi Kayıp Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı Narin tam 19 gündür kayıp