Narin Güran cinayetinde ilk itiraf: Amcası cesedi çuval içinde bana verdi dereye götürdüm!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni derede bulunan Narin'in cinayetinde ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan bir kişi "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi.

Narin Güran cinayetinde ilk itiraf: Amcası cesedi çuval içinde bana verdi dereye götürdüm!

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre; Narin'in katledilmesiyle ilgili ilk itiraf gözaltına alınan bir zanlıdan geldi.

"NARİN'İN AMCASI CESEDİ ÇUVAL İÇERİSİNDE BANA VERDİ"

Dere kenarına aracıyla gittiği tespit edildikten sonra gözaltına alınan zanlı sorgusunda "Muhtar (Narin'in amcası) cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi.

SOL BACAĞI DİZ KISMINDAN KOPUK

Cinayetle ilgili önemli itiraf sonrasında soruşturma derinleştirildi. Yapılan otopsi işleminde Narin'in bedeninden 91 numune alındığı, çuvalda sol bacağının diz kısmından kopuk olduğu, kemik parçalarının da İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda 14 kişilik uzman ekip tarafından yapılan 11 saat 10 dakika süren detaylı otopsiden sonra ağabeyi Baran Güran ile yakınlarının cenazesini aldığı Narin'in minik bedeni belediyeye ait cenaze aracıyla araç konvoyu eşliğinde Tavşantepe köyüne getirildi.

Şehit Üsteğmen Ayar, İmamoğlu'nun akrabası Ayşenur için tören düzenlenecek Narin son yolculuğuna uğurlandı Yeni öğretim yılı başladı