Müzisyen Özdemir Erdoğan: Türkiye bağımsızlık savaşı veriyor!

Birçok şarkısını ezbere bildiğimiz müzisyen Özdemir Erdoğan, Varyant TV'de Aziz Berke Duran'ın sorularını cevapladı. İçinde bulunduğumuz güncel sorunlara değinen Erdoğan, hükümetin tarafsız politikasını beğendiğini belirtti. Aynı zamanda Erdoğa açıklamasında, "Biz şimdi bağımsızlık savaşı veriyoruz." dedi.

Gurbet, Pervane, Aç Kapıyı Gir İçeri gibi şarkılarıyla gönüllerde taht kuran usta müzisyen Özdemir Erdoğan, Varyant TV YouTube kanalında Aziz Berke Duran'ın sorularını cevapladı. Kariyeri hakkında konuşan Erdoğan, "Türkiye'de bir halk sanatçıları var, bir popüler sanatçılar var, bir devlet sanatçıları var bir de derin devlet sanatçıları var." dedi.

Müzisyen Özdemir Erdoğan: Türkiye bağımsızlık savaşı veriyor! - Resim : 1

"HÜKÜMET ÇOK GÜZEL İDARE EDİYOR"

Özdemir Erdoğan, Türkiye'nin dış politikası hakkında şunları söyledi:

Bugün hükümet bu tarafsız politikayı yani Ruslarla da görüşüyor, Amerikalılarla da görüşüyor falan filan çok güzel idare ediyor, bana sorarsanız. Bu hususta on numaralar. Ben söyleyeyim yani kuyruk dik biraz. Bu vaziyette idare ediyoruz. İşte savunma sanayi falan filan. Elli sene evvelki hatta yetmiş sene evvelki hadise ile aynen karşı karşıyayız. Yani Amerika bizim denetimimizde olsun her şey yani Güney Kore gibi veyahut işte Almanya gibi mesela ben bu ülkeleri özgür ülke saymıyorum. Almanya'da elli bin Amerikan askeri var. Japonya aynı şekilde, Güney Kore aynı şekilde.

Müzisyen Özdemir Erdoğan: Türkiye bağımsızlık savaşı veriyor! - Resim : 2

"BİZ ŞİMDİ BAĞIMSIZLIK SAVAŞI VERİYORUZ"

Güncel sorunları ve gelişmeleri değerlendiren usta sanatçı açıklamasını şu sözlerle bitirdi:

Biz şimdi bağımsızlık savaşı veriyoruz. Son söyleyeceklerim budur. Bu bağımsızlık savaşı içerisinde her ülke insanın devlete, bunun yarın öbür gün solcu olur, sağcı bir hükümette olur, hangi hükümet olursa olsun devlete yardım etmesi lazım. Yani başarılı olması lazım. Ben müzisyenim, müzik alanım elimden gelen her türlü uluslararası başarıyı sağlamalıyım ve dışarıya sanatımı satmalıyım.

Müzisyen Özdemir Erdoğan: Türkiye bağımsızlık savaşı veriyor! - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

Erdoğan'ın Berlin'deki konuşması dünya basınında! Şifa Hastanesi'ndeki siviller ölümle burun buruna! 8 gündür aç ve susuzlar KKTC'li voleybol takımının hayatını kaybettiği Isias Otel'in soruşturması tamamlandı! Hırvatistan uyruklu uyuşturucu karteli Nenad Petrak yakalandı