Mustafa Varank'tan İsmail Saymaz'a belgeyle cevap! Azıcık onurunuz varsa belki utanırsınız

Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçmesinin ardından gündeme gelen çeşitli iddialara AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank tepki gösterdi. Varank, gazeteci İsmail Saymaz'a "Zaten her şey resmi gazetede yayınlanacak kadar şeffaf" diyerek belgeyle cevap verdi. Varank İddialara "Azıcık onurunuz varsa belki utanırsınız" ifadeleriyle sert çıktı.

Mustafa Varank'tan İsmail Saymaz'a belgeyle cevap! Azıcık onurunuz varsa belki utanırsınız

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından gazeteci İsmail Saymaz'a cevap verdi.

Mustafa Varank'tan İsmail Saymaz'a belgeyle cevap! Azıcık onurunuz varsa belki utanırsınız - Resim : 1

İSMAİL SAYMAZ NE DEDİ?

Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçti. Hatipoğlu'nun AK Parti'ye geçmesinin ardından İYİ Partili Hasan Toktaş çarpıcı bir iddiada bulundu.

Mustafa Varank'tan İsmail Saymaz'a belgeyle cevap! Azıcık onurunuz varsa belki utanırsınız - Resim : 2

Gazeteci İsmail Saymaz da bu iddia üzerine sosyal medya hesabı üzerinden, "İyi Partili Hasan Toktaş’ın aktardığına göre AK Parti’ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun seçim öncesi yaptığı 1 milyar 35 milyon TL tutarındaki teşvik başvurusu 25 Ekim’de kabul edildi. Nebioğlu da 13 gün sonra AK Parti’ye geçti. Resmen transfer ücreti ödenmiş." paylaşımında bulundu.

Mustafa Varank'tan İsmail Saymaz'a belgeyle cevap! Azıcık onurunuz varsa belki utanırsınız - Resim : 3

VARANK'TAN SERT TEPKİ

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci İsmail Saymaz'ın sosyal medya paylaşımına tepki gösterdi.

Ahlak yoksunu bir müfteri, karakter yoksunu bir cahil ile beraber olmuş alenen yalan söylüyor. 24 Mart 2023'te onaylanmış, daha sonra ilave yatırımlar ile revize edilmiş, başvuran herkese verilen bir teşvik belgesi üzerinden siyaset üretmeye çalışmak ahlaksızlıktır. Zaten her şey resmi gazetede yayınlanacak kadar şeffaf. Azıcık onurunuz varsa belki utanırsınız!

Mustafa Varank'tan İsmail Saymaz'a belgeyle cevap! Azıcık onurunuz varsa belki utanırsınız - Resim : 4

VARANK O BELGEYİ PAYLAŞTI

AK Partili Varank yaptığı açıklamada teşvik belgesi hakkında da paylaşım yaptı. Varank, "Zaten her şey resmi gazetede yayınlanacak kadar şeffaf" ifadelerine yer vererek belgeyi paylaştı.

Mustafa Varank'tan İsmail Saymaz'a belgeyle cevap! Azıcık onurunuz varsa belki utanırsınız - Resim : 5

Türkiye yüz binlerce Filistinli mülteciyi alacak mı? Kılıçdaroğlu genel başkanlık adaylığından neden çekilmediğini anlattı Tanju Özcan CHP'ye dönmek için hazır Endonezya'da peş peşe deprem