Mustafa Destici'den açıklama: Sivas'ta BBP adayı göstermek istediler mi?

Haber Global'de açıklamalarda bulunan Mustafa Destici, Buket Aydın'ın 'Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyecek misiniz?' sorusuna yanıt verdi.

  • Haber Global'de Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu BBP Genel Başkanı Mustafa Destici oldu.
  • Buket Aydın'ın 'Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyecek misiniz?' sorusuna yanıt veren Destici, "Seçimlere hazırlanıyoruz, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehirler hariç illerde aday göstereceğiz. Bize işbirliği ihtiyacı olan yerlerde değerlendirebiliriz ama bu benim kararım değil, arkadaşlarımızla görüşeceğiz." dedi.
  • Destici, Sivas'ta BBP adayı göstermek istedikleri yönündeki iddialar için de "Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz. Sokakta hain 15 Temmuz'a karşı kurulmuş bir ittifaktır. Bu 3 partinin tabanı buna öncülük etti. 2024 yerel seçimleri, Sivas'ı istedik mi? İstedik. Biz yerel seçimlerde 1 milyon civarında oy almış ve bu oyların Cumhur İttifakı'na aktarılması lazımdır. Sivas verilirse bu seçmeni motive eder, daha cansiperane çalışır. AK Parti, Sivas adayını açıklayınca bunun olmadığını gördük. Kendi adayımızı Adem Uzun kardeşimizi aday yaptık." ifadelerini kullandı.
Selahattin Demirtaş Diyarbakır'a getirildi Bakan Fidan Avusturya Dışişleri Bakanı ile görüştü Mustafa Destici'den Cüneyt Özdemir'e yanıt 3 terörist teslim oldu