Muş'ta kaybolan lise öğrencisini arama çalışmaları devam ediyor

Muş'ta 2 gün önce kaybolan 16 yaşındaki Bedirhan Bingöl için arama çalışmaları sürüyor. Bedirhan Bingöl'ün son görüntüsü, pazar günü saat 16.28'de Bostankent Köyü Ortaokulu'nun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Muş'ta kaybolan lise öğrencisini arama çalışmaları devam ediyor

Muş'ta, 16 yaşındaki lise öğrencisi Bedirhan Bingöl, 2 gün önce Elçiler köyündeki evinden ayrıldı ve bir daha haber alınamadı. Ailesi, durumun ciddiyetini fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne başvurdu ve arama çalışmaları başladı.

ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İhbar sonrası, bölgeye AFAD ile jandarma ekipleri gönderildi. Elçiler köyü ve çevresinde sistematik bir arama süreci başlatıldı.

MONTUNA ULAŞILDI

Ekipler, Alparslan-1 Barajı yakınlarında Bedirhan Bingöl'e ait bir mont buldu. Bu gelişmenin ardından arama faaliyetleri, baraj çevresinde yoğunlaştırıldı.

DALGIÇ TAKVİYESİ İÇİN İSTEK

Jandarma ekipleri, su üzerinde de arama yapıyor ve çevre illerden destek için dalgıç ekipleri talep edildi.

SON GÖRÜNTÜSÜNÜN KAYDI

Bedirhan Bingöl'ün son görüntüsü, pazar günü saat 16.28'de Bostankent Köyü Ortaokulu'nun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ekipler, kaybolan öğrenciyi bulmak için çalışmalarına hızla devam ediyor.

Muş'ta 2 gün önce kaybolan 16 yaşındaki lise öğrencisini arama çalışmaları devam ediyor. Bunun...

Muş'ta 2 gün önce kaybolan 16 yaşındaki lise öğrencisini arama çalışmaları devam ediyor. Bunun üzerine bölgeye yönlendirilen AFAD ve jandarma ekipleri, Elçiler köyü ve çevresinde arama çalışması başlattı. Alparslan-1 Barajı kenarında Bingöl'ün montuna rastlayan ekipler, bunun üzerine çalışmalarını baraj çevresinde yoğunlaştırdı.

Sağlık Bakanı'ndan önemli mesajlar Hamza Dağ Türkiye Buluşmaları etkinliğine katıldı Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi: Dostluğun Bilimdeki Yansıması Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Sivas’a Ziyaret