Murat Kurum, İmamoğlu'nun Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem açılışına katılmadığını söyledi

Son günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fatih Belediyesi arasındaki yaşanan 'davet' polemiği gündemden düşmedi. AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum İmamoğlu'nun kendisine yer ayrılmasına rağmen Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın açılış törenine katılmadığını söyledi.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı Töreni'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ve Murat Kurum açıklamalarda bulundu.

Önceki açıklamalarında İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından açılışa davet edildiğini belirtmiş, ancak Kurum, böyle bir davetin yapılmadığını açıklamıştı.

Murat Kurum, İmamoğlu'nun Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem açılışına katılmadığını söyledi - Resim : 1

YER AYRILDI, KATILMADI

İmamoğlu'nun açılış törenine katılmama kararı, bu polemiğin şimdilik son perdesi olarak kaydedildi. Salonda, İmamoğlu'na yer ayrıldığı görüldü.

Murat Kurum, İmamoğlu'nun Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem açılışına katılmadığını söyledi - Resim : 2

MURAT KURUM DA AÇIKLADI

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum da Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında Ekrem İmamoğlu'nun yer ayrılmasına rağmen katılmadığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaş gününe özel klip Murat Kurum mal varlığını açıkladı Nedim Şener'den İBB'ye 'Ayasofya' tepkisi Binali Yıldırım ile Murat Kurum protokol krizi yaşadı mı?