Muhalif gazeteciler Şaban Sevinç, Enver Aysever ve Uğur Dündar sosyal medyada birbirine girdi

Muhalif gazeteci Şaban Sevinç ve Enver Aysever sosyal medyada tartıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın "Aybüke Yalçın" paylaşımını alıntılayan Sevinç, "Ben yeni İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’yı çok sevdim." ifadelerini kullandı. Sevinç'in bu tweetinin ardından ikili tartışırken, tartışmaya Uğur Dündar da dahil oldu.

Muhalif gazeteciler Şaban Sevinç, Enver Aysever ve Uğur Dündar sosyal medyada birbirine girdi

Eski Halk TV Genel Müdürü Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve Enver Aysever arasında sosyal medyada tartışma çıktı. Sevinç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın "Aybüke Yalçın" paylaşımını alıntılayarak, "Ben yeni İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’yı çok sevdim. Twitleri insan kokuyor. Yolu hep açık olsun" demesiyle başladı. 

AYSEVER TEPKİ GÖSTERDİ

Enver Aysever, Sevinç'in paylaşımına tepki gösterdi. Aysever, paylaşımı alıntılayarak, "O kadar güzel bir dönem ki iyi ki seçim yenilgisi oldu da herkesi anlamaya başladı geniş kesimler. Yolu açık olsun." ifadelerini kullandı.

Bu ifadelerin üzerine Şaban Sevinç, "Ben seni Halk TV’de işe alan aynı kişiyim. Merak etme değişmeye niyetim yok." ifadeleriyle cevap verdi.

Maaş almadığını dile getiren Aysever "Allah razı olsun da, maaşım kaç liraydı, nereye yattı, sigortam var mıydı patron? İş deyince." dedi.

Aysever'in maaş almadığı iddia etmesinin üzerine Sevinç, "İstersen finans modelini anlatmayayım. Ama istersen anlatabilirim de..." şeklinde karşılık verdi.

Halk TV'de gönüllü olarak çalıştığını belirten Aysever daha sonra "Ben sana güveniyorum, eminim sağlıklı bir yöntem vardır. Ben gönüllü çalıştım diye biliyorum ama ödenen para varsa gidip alayım." dedi.

UĞUR DÜNDAR DA DAHİL OLDU

Usta gazeteci Uğur Dündar da Sevinç ile Aysever'in tartışmalarına dahil oldu. Dündar, Aysever'den sosyal medya sicil amiri olarak bahsetti. 

Dündar, Sevinç'in tweetinin altına "Arkadaş medyaya kendisini sicil amiri (!) olarak atadı ya!!!" yazdı.

Aysever, Dündar'ın tweetinin altına geçtiğimiz günlerde yeni Hazine ve Maliye Bakanı  Mehmet Şimşek'e destek açıklamasına atıfta bulunarak "Mehmet Şimşek’e desteğe devam. Aynılar aynı yere sayın Dündar. Ben medyadan çekildim, orası sizin hakkınız, başarıyla yapıyorsunuz ayrıca işinizi. İbretle izliyorum." ifadelerini kullandı.

7 yıl Halk TV'de görev aldığını ve tek kuruş para almadığını dile getiren Dündar, Aysever'e "Halk Tv'de gönüllü olarak çalıştığını söyleyen Aysever'e Medyanın kendisince atanmış yeni sicil amiri Sn Aysever, benim 7 yıl boyunca tek kuruş almadan çalıştığım Halk TV'ye kimin ricasıyla geldiğin, paralarının kimler tarafından nasıl ödendiği hakikaten ibretlik bir durum!.. @sabansevinc2
bir anlatsa da herkes öğrense!.." şeklinde cevap verdi.

Halk TV'de tek kuruş almadan görev yaptığını sert bir şekilde dile getiren Aysever'in Dündar'a da cevabı sert oldu. Aysever, "Sayın Dündar kim tarafından geldiysem lütfen açıklayın, eğer tek kuruş aldıysam Şaban Bey döneminde en adi şerefsizim. Size yakışan açıklamaktır. Buyrun yarın YouTube kanalımda lütfen açıklayın. Ya da bu akşam SözcüTv de açıklayın. Aksi halde yalancı olursunuz, asla dilemem. Para meselesine gelince, lütfen tüm mal varlıklarımızı ekranda birlikte açıklayalım. Hesap veremeyen gazeteciliği bıraksın. Hodri meydan. Şaban Bey de dahil olsun, var mısınız? Dilediğiniz yerde halkın huzurunda. (Ben tüm sülalemi açıklayacağım, söz)" dedi.

Aysever'in sert cevabına Dündar'dan "Senin muhatabın @sabansevinc2 .O anlatır kimin ricasıyla Halk TV'ye geldiğini ve sonrasını. Ayrıca ben her yıl devlete kazancımı son kuruşuna kadar beyan edip vergimi veriyorum. Çok şükür bugüne kadar tek kuruş açığım çıkmadı. Sen kimsin ki ben sana hesap vereceğim loser? Yallah!" şeklinde geldi.

Aysever, Dündar'ın Bakan Şimşek'e verdiği desteğe bir defa daha atıfta bulunarak halka hesap vermesini savunurken "Sayın Dündar sanırım Mehmet Şimşek’e destek vermek bana hesap vermekten daha kolay, bence bana değil de halka verin. Ayrıca kimin ricasıyla söyleyin açık açık ya fa @sabansevinc2 bey söylesin. Ayrıca loser ne demek bilmiyorum. İyi bir şeyse siz de olun. Şaban hadi açıkla…" ifadelerini kullandı.

Kızılay'ın yeni başkanı belli oldu Bakan Hakan Fidan'ın özel hayatı ile ilgili bilinmeyen detaylar! Merkez Bankası’nda devir teslim: Hafize Gaye Erkan göreve başladı AB'den 'Türklere vize ambargosu' açıklaması