Muğla Açıklarında Düzensiz Göçmen Kurtarma Operasyonu

Muğla'da açık denizlerde 38 düzensiz göçmen kurtarılırken, 27 göçmen ise yakalandı.

Muğla Açıklarında Düzensiz Göçmen Kurtarma Operasyonu

Muğla'da, Datça, Marmaris ve Milas açıklarında gerçekleştirilen operasyonlarda 38 düzensiz göçmen kurtarıldı, 27 düzensiz göçmen yakalandı. Bu önemli gelişme, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın resmi internet sitesinde açıklandı.

Akçalı Adası'ndan Kurtarma İhbarı

Datça ilçesi Akçalı Adası açıklarında düzensiz göçmenlerin bulunduğu ve yardım talebinde bulundukları bilgisi üzerine, sahil güvenlik helikopteri ve üç bot bölgeye sevk edildi. Ekipler, deniz yüzeyinde 15, lastik bot içerisinde de 2'si çocuk olmak üzere toplam 23 düzensiz göçmeni kurtardı.

Marmaris'te Ek Düzensiz Göçmen Tespiti

Marmaris ilçesi Armella Koyu'ndaki bir düzensiz göçmen grubuna ulaşmak için bölgeye sahil güvenlik botu ve dalış timi yönlendirildi. Ekipler, karada 3'ü çocuk 8 düzensiz göçmeni yakaladı.

Milas Açıklarında Yakalama Gerçekleşti

Milas ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik uçağı tarafından bir lastik botta düzensiz göçmenlerin bulunduğu belirlendi. Görevlendirilen sahil güvenlik botu, hareket halindeki botu durdurarak içindeki 2'si çocuk toplam 19 düzensiz göçmeni yakaladı.

Düzensiz Göçmenler Yetkili Kurumlara Teslim Edildi

Tüm kurtarılan düzensiz göçmenler, gerekli işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Muğla'da, Datça, Marmaris ve Milas açıklarında 38 düzensiz göçmen kurtarıldı, 27 göçmen...

Muğla'da, Datça, Marmaris ve Milas açıklarında 38 düzensiz göçmen kurtarıldı, 27 göçmen yakalandı.

Uşak'ta Merdiven Boşluğuna Düşen Araçta Bir Kişi Hayatını Kaybetti Bakanlar Kacır ve Yumaklı, Brezilya'daki Uçak Üretim Tesisini İnceledi Rize-Artvin Havalimanı 2,3 Milyon Yolcuya Hizmet Verdi Osmanlı İziyle Türk Çarşısı: Üsküp'ün Tarihi Merkezinde Bir Yolculuk