Muğla'da Terk Edilen Bebekle İlgili İki Kişi Tutuklandı

Fethiye'de ormanda terk edilen bebekle ilgili iki kişi tutuklandı, bebeğin sağlığı iyi durumda.

Muğla'da Terk Edilen Bebekle İlgili İki Kişi Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, ormanlık alanda terk edilen bir bebek ile ilgili olarak yapılan soruşturmada iki kişi tutuklandı.

Tutuklanan Şüpheliler Hakkında Bilgiler

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karaçulha Mahallesi'ndeki Kayıkseki Mesire Alanı'nın üst kısmında 6 Eylül'de yapılan incelemelerde, terk edilmiş halde bulunan bebeği bırakmalarında şüpheli görülen S.M. ve R.S. isimli iki kişiyi gözaltına aldı.

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi. Yapılan sorgulamanın ardından, cumhuriyet savcılığındaki işlemlerden sonra hakimlikçe tutuklandılar.

Bebeğin Sağlık Durumu

Devlet koruması altına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Terk edilmiş halde bulunan yeni doğmuş erkek bebek, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ayrıntıları ise, duydukları ses üzerine ormanlık alanda araştırma yapan iki kişinin bebekle karşılaşmalarıyla ortaya çıkmıştı. Bu süreçte, güvenlik güçleri, bebeğin anne ve babası olduğu belirtilen zanlılar üzerinde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

Hediye Güran Tutuklandı: Narin Güran Davasında Tutuklu Sayısı 12'ye Çıktı Murat Kurum Mansur Yavaş'ı kabul etti Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti Artvin-Hopa Kara Yolunda Çökme