Müge Anlı'dan Bakan Ali Yerlikaya ile ilgili bir açıklama daha: O kadar samimiyetim var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın gündüz kuşağı programlarıyla ilgili sözleriyle dikkat çekmişti. Anlı'nın da dünkü programında kullandığı ifadelerinin Bakan Yerlikaya için söylendiği değerlendirildi. Anlı, bugünkü programında Bakan Ali Yerlikaya'yı kastetmediğini söyleyerek, "Ona bir şey söylemek istesem arar söylerim, o kadar samimiyetim var" dedi.

Müge Anlı'dan Bakan Ali Yerlikaya ile ilgili bir açıklama daha: O kadar samimiyetim var
  • Gündüz kuşağı programları ile ilgili tartışmalar son 2 güne damgasını vurdu.
  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın geçen günlerde tepki gösterdiği yayınların ardından Müge Anlı'nın dün kullandığı sözler kamuoyunun ilgisini topladı.
  • Anlı'nın Yerlikaya'ya cevap verdiği düşünülmüştü. Ses getiren olaya dair bugün yeni açıklama geldi.

ALİ YERLİKAYA NE DEMİŞTİ?

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakanlıktaki Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde (GAMER) gerçekleştirilen "Ankara 365 Medya Buluşmaları" toplantısında gündüz kuşağı programlarını hedef alarak şu ifadeleri kullanmıştı;

Müge Anlı'dan Bakan Ali Yerlikaya ile ilgili bir açıklama daha: O kadar samimiyetim var - Resim : 1

 

"O YAYINLARDAN HOŞLANMIYORUM"

"Hiç kusura bakmasınlar o yayınlardan hoşlanmıyorum. Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Bazı şeylerin herkesin ortasında konuşmamızın ne anlamı var yani. Bunun Basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var.

"O TÜR YAYINLARI KABUL ETMİYORUM"

Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi. Bizim adımıza kararları mahkemelerimiz veriyor. TV'lerdeki o tür yayınları ben kabul etmiyorum, onlar, değer sapması."

Müge Anlı'dan Bakan Ali Yerlikaya ile ilgili bir açıklama daha: O kadar samimiyetim var - Resim : 2

"TAŞ ALTINDA KALIRIM, LAF ALTINDA KALMAM"

  • Bu sözlerin ardından Müge Anlı dünkü programında isim vermeden tepki göstermişti.
  • “Bu konularla ilgilenen baştaki adamlar televizyon programlarına laf söyleyene kadar işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler." ifadelerini kullanan Anlı, ayrıca şahsına söylenmeyen laflara prensip olarak cevap vermediğini belirterek, 'Taş altında kalırım laf altında kalmam.' demişti.
  • Bu sözler Bakan Yerlikaya'ya yanıt olarak yorumlanmıştı.

 

"ONA BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTESEM ARAR SÖYLERİM"

  • Gündem olan sözlerin ardından Anlı'dan bugün yeni açıklama geldi.
  • Sözlerinin çarpıtıldığını vurgulayan Anlı,"Benim laflarımın postacılığını yapmayın. Çıkarcı çevreler laflarımı çarpıtıyor. Hata bende isim vermeden konuştum. Bakan Yerlikaya ile benim arama girmeye çalışmayın. Ona bir şey söylemek istesem arar söylerim, o kadar samimiyetim var" dedi.
MSB'den 3. Dünya Savaşı ihtimali açıklaması Özgür Özel'den erken seçim açıklaması Gökçeada'daki depremin ardından Naci Görür'den uyarı Tıbbı sekreter, daire başkanlığına atanmıştı... Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama