MSB: Bizde yer ve zaman ayrımı yok!

Kara hava ve denizdeki gelişmeleriyle düşmana korku salan Türkiye'nin Deniz Kuvvetleri, Gökçen Fırat'ın Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olmasıyla ses getirmişti. Sosyal medya hesabında Deniz Kuvvetlerine ilişkin paylaşım yapan Milli Savunma Bakanlığı "Bizde yer ve zaman ayrımı yok" ifadelerini kullandı.

MSB: Bizde yer ve zaman ayrımı yok!

Türk ordusu gelişimleriyle dünyada adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gökçen Fırat'ın Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olmasıyla ses getiren Deniz Kuvvetleri, Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile tekrardan gündeme geldi.

Bakanlığın Yunan basınında ses getiren Akdeniz gelişmelerinin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin gündemde olduğu dönem içerisinde yaptığı paylaşım sosyal medyada resmen rekor kırdı.

Bakanlık tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Bizde yer ve zaman ayrımı yok! Yakıcı ateş ya da dondurucu soğuk hedeften saptıramaz... Bizde; daima eğitim, daima mücadele var! "
Macarlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli Yunan basını yeni bir skandala imza attı! İpsala Sınır Kapısı'nı yeniden hizmete açıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği!