MİT planladığı operasyonla Suriye'de Taksim saldırısını planlayan Halil Menci'yi öldürdü!

Son Dakika: Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) PYD/YPG’nin 13 Kasım 2022 tarihinde Taksim İstiklal caddesinde düzenlendiği, 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 81 kişinin ise yaralandığı bombalı eylemin planlanmasında ve uygulanmasında kilit rol oynayan Halil MENCİ’yi, Suriye’de gerçekleştirdiği özel bir operasyonla etkisiz hale getirdi.

MİT planladığı operasyonla Suriye'de Taksim saldırısını planlayan Halil Menci'yi öldürdü!

6 kişinin hayatını kaybettiği ve 81 kişinin de yaralandığı Taksim saldırısı failleri Ahlam Albashır Saleh ile Bilal Hassan'ı yönlendiren ve Bilal Hassan'ın yurtdışına kaçmasını sağlayan Halil Menci'nin, PYD/ YPG kontrolündeki Suriye Kamışlı'da örgüt tarafından korunduğu ve üst düzey YPG mensuplarıyla temas halinde olduğu Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından tespit edildi.

 MİT planladığı operasyonla Suriye'de Taksim saldırısını planlayan Halil Menci'yi öldürdü! - Resim : 1

ÖZEL EKİPLE NOKTA OPERASYON
MİT özel operasyon ekibince hassas bir şekilde takip altına alınan Halil Menci, 22 Şubat 2023 tarihinde Kamışlı'da gerçekleştirilen başarılı nokta operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

"Özel hastanede tanıdıklarım var" dedi depremzedeleri dolandırdı! Gaziosmanpaşa'da bir ilkokuldaki görüntüler yürekleri ağza getirdi! Artvin'de kopan kaya kütlesi servis aracını ezdi! O anlar kamerada 19. gün depremde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu?