Milli Savunma Bakanlığı'ndan Fransa'daki rezalete sert tepki!

Milli Savunma Bakanlığı, geçtiğimiz gün PKK/YPG’lilerin Fransa parlamentosunda ağırlanmasına ilişkin bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "NATO'nun terörle mücadelesinin içi boşaltılıyor" ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Fransa'daki rezalete sert tepki!

Fransa parlamentosunda PKK/YPG’lilerin ağırlanmasının ardından Milli Savunma Bakanlığı tepki gösterdi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Fransa'daki rezalete sert tepki! - Resim : 1

MSB tarafından yapılan yazılı açıklamada, “NATO üyesi Fransa’nın parlamentosunda eli kanlı PKK/YPG terör örgütünün temsilcilerinin ağırlanması, parlamentonun saygınlığına gölge düşürmüştür. Bu hareket müttefiklik ruhuna aykırı olduğu gibi NATO’nun terörle mücadelesinin de içini boşaltmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetleri, her hâlükârda tüm terör örgütlerine karşı mücadelesine aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

FRANSA'NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ DIŞİŞLERİNE ÇAĞRILDI
Dışişleri Bakanlığına çağrılan Büyükelçisi Magro'ya terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı YPG ve bunun kadın kolları YPJ mensuplarının Fransa Senatosunda ağırlanmalarının ve "onur madalyasıyla ödüllendirilmelerinin" Türkiye tarafından kabul edilmediği ve bu olayın kuvvetle kınandığı vurgulandı.

Ağıralioğlu: Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğim! Son dakika! Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın adaylığı önünde hiçbir engel yoktur Muharrem İnce "Neden çekileyim siz adayınıza güvenmiyor musunuz?" TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, son toplantısını yaptı