Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat kaçta yapılacak?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için nefesler tutuldu. Tamamı dağıtım garantili olacak olan Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 200 milyon lira. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat kaçta? Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi sonuçları ne zaman belli olacak?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat kaçta yapılacak?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için bilet satışları bugün saat 12.00'da sona erdi. Bilet satışı bittikten sonra ikramiye çekilişi başladı ve canlı yayında yayınlandı. Kademe kademe yapılan çekilişler, gece yarısına doğru 200 milyon liralık büyük ikramiye için yapılacak. Peki, Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye çekilişi saat kaçta yapılacak?

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BÜYÜK İKRAMİYE ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi 31 Aralık gecesi 23.15'te Kanal D'de canlı yayınlanacak ve 200 Milyon TL’lik büyük ikramiye sahibini bulacak.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat kaçta yapılacak? - Resim : 1

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi, büyük ikramiye için yapılacak çekilişle sona erecek. Çekiliş sonrasında sonuçlar, millipiyangoonline.com sayfasında yayınlanacak.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sorgulama ekranı

Çavuşoğlu'ndan Şam ile görüşme açıklaması Bahçeli'den yeni yıl mesajı İbadethane ve cemevlerini kapsıyor 4009 terörist etkisiz hale getirildi