Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den kendisine hakaret eden öğretmene şaşırtan cevap

Sosyal medyada öğretmen olduğu iddia edilen bir kullanıcı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin için, "İstediği kadar anırsın Gazze diye... Ben öğretmenim.. Çanakkale bölümünü anlatırım. O kadar..." şeklinde bir paylaşım yaptı. Öğretmen kısa süre sonra tweetini silerek Bakan Tekin'den özür dilerken bunu gören Tekin, "Estağfurullah hocam. Hepimiz insanız" şeklinde yanıt verdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den kendisine hakaret eden öğretmene şaşırtan cevap
  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya platformu X'te kendisi hakkında hakaret içerikli bir paylaşımda bulunan öğretmene verdiği yanıtla gündeme geldi.
  • Öğretmen olduğu iddia edilen X kullanıcısı, Bakan Tekin için "İstediği kadar anırsın Gazze diye... Ben öğretmenim.. Çanakkale bölümünü anlatırım. O kadar..." ifadelerini kullanarak bir paylaşım yaptı, kısa süre sonra ise özür dileyerek bu paylaşımını kaldırdı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den kendisine hakaret eden öğretmene şaşırtan cevap - Resim : 1

"ESTAĞFURULLAH HOCAM"

  • Bakan Tekin ise öğretmene, "Estağfurullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun" şeklinde cevap verdi.
  • Cevabın ardından kullanıcının hesabını kapatması dikkat çekti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den kendisine hakaret eden öğretmene şaşırtan cevap - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

Bitlis'te 4.5 büyüklüğünde deprem Tosuncuk'a 88 bin 302 yıl hapis talebi! Motosikletiyle astsubaya çarparak şehit eden şahsın 22 suç kaydı çıktı CHP'deki para sayma görüntüleri davasında ara karar